0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Magazijn software (© Jungheinrich AG)

Magazijnsoftware

Niemand kent onze trucks zo goed als wij. Daarom hebben we op basis van onze ervaringen en kennis onze kerntaak gemaakt van de communicatie tussen truck en IT-hostsysteem. Onze continue en marktgerichte doorontwikkelingen in logistieke software op basis van de meest innovatieve, intralogistieke trends garanderen dat u op ieder moment in staat bent ook uw toekomstige logistieke uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Software & digitale producten

Slimme, efficiënte oplossingen

Met behulp van de assistentiesystemen van Jungheinrich verhoogt u de veiligheid in uw magazijn en verloopt de in- en uitslag van goederen een stuk efficiënter. Onze assistentiesystemen zijn te koppelen aan elk WMS en geschikt voor elke branche en magazijn.

Lees hier meer

Wilt u meer transparantie en veiligheid in uw magazijn? Met onze digitale oplossingen op het gebied van vlootbeheer heeft u altijd zicht op de kosten, inzet en benutting van uw truckvloot.

Lees hier meer
Toegangscontrole

EasyAccess is een betrouwbaar sleutel systeem dat uw hef-en magazijntrucks beschermt tegen onbevoegd gebruik. Het gebruik van EasyAccess resulteert in een hogere veiligheid en reduceert kosten die ontstaan door schade of fouten in het magazijn.

Lees hier meer
Magazijn automatisering

Jungheinrich WMS combineert de voordelen van standaard magazijnbeheersoftware met de flexibiliteit van een individueel softwarepakket.

Lees hier meer
Magazijn automatisering

De kant-en-klare koppeling van uw WMS aan automatische hardware zoals magazijnkranen, paternosterkasten en AGV’s.

Lees hier meer
Magazijn automatisering

De communicatie tussen WMS en semi-automatische trucks zoals smalle gangen trucks of hoogbouwtrucks.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?