0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Banner aanbouwapperatuur heftruck peute

Recycling

Nieuwe generatie Jungheinrich heftrucks

Jungheinrich biedt een uitgebreid programma aan de nieuwste generatie elektrische heftrucks voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen. Een Jungheinrich heftruck staat voor betrouwbaarheid, energiezuinigheid, productiviteit en duurzaamheid. Bovendien zijn onze heftrucks voorzien van de nieuwste technieken. Ook staan er meer dan 160 landelijke service monteurs, 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Uw heftrucks komen niet stil te staan.

Diesel en LPG heftrucks zijn voordelig in aanschaf. Brandstof, aandrijving, hefhoogte en last zijn factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een heftruck met verbrandingsmotor. Wij bieden twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat en de koppelomvormer.

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Van compacte heftrucks tot de 9 ton heftrucks voor de zwaarste binnen- en buiteninzet.

Efficiënt, duurzaam, onderhoudsvrij.

Efficiënt, duurzaam, compact en met 8 jaar garantie. Dat zijn de voordelen van de innovatieve lithium-ion accu’s van Jungheinrich. Duurzame lithium-Ion heftruck accu's in 110/240/360/480 Ah uitvoeringen. Laat u door onze experts adviseren.

Overstap van diesel naar elektrische heftrucks

Om stappen te zetten naar verdere verduurzaming van het recyclingproces stapte Peute Group over op onze krachtige elektrische heftrucks. 

Heeft u nog vragen?