0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck huren Jungheinrich

Wij staan klaar voor uw piekmomenten

Een heftruck huren doet u bij Jungheinrich

Extra seizoensdrukte, een bijzonder project of een tijdelijke piek? Welke uitdaging u ook heeft, wij bieden u altijd de perfect passende truck bij uw klus. Binnen 24 uur geleverd!

Wij hebben veelgebruikte producten in uw branche op een rij gezet:  

Meeloop elektrische palletwagen huren

Voor het eenvoudig en snel laden en lossen van goederen, is de elektrische meeloop palletwagen met dissel een goede oplossing. Meeloop palletwagens zijn geschikt om te gebruiken in kleine ruimtes, bijvoorbeeld in vrachtwagens, vanwege hun compacte bouw. Ze zijn wendbaar en ergonomisch ontworpen voor een veelzijdige inzet in verschillende branches. Ook leverbaar met een verstelbaar lastrek.

  • Maat over de vorken: 670 mm
  • Geschikt voor blokpallets

Meerij elektrische palletwagen huren

Transporteert u zware lasten over langere afstanden? Kies dan voor de elektrische meerij palletwagen. Dankzij het handige, inklapbare sta-platform en de veiligheidsbeugels werkt u de hele dag door veilig en ergonomisch. Meerij palletwagens zorgen voor een hoge productiviteit en combineren flexibiliteit met snelheid. Ook leverbaar met een verstelbaar lastrek.

Bekijk ons aanbod

Voordelen van een verstelbaar lastrek

Een lastrek, ook wel klaprek genoemd, wordt veel gebruikt in de AGF-sector. Met een lastrek bevestigd aan de palletwagen kunt u de maat over de vorken eenvoudig aanpassen, bijvoorbeeld om europallets dwars op te pakken. Het lastrek zorgt ervoor dat de pallet beter op de vorken staat. Ook biedt het extra bescherming en voorkomt het schade aan pallets.

Onze monteurs maken de lastrekken op aanvraag in onze werkplaatsen. U kunt vertrouwen op een op maat gemaakt, robuust lastrek dat perfect past bij uw werkzaamheden.

Elektrische heftruck huren

Hoge prestaties en tegelijkertijd een hoog rendement bij maximale wendbaarheid. Onze elektrische heftrucks klaren elke klus in elke branche. Ze zijn compact, zuinig in verbruik en ergonomisch – de huur heftrucks van Jungheinrich zijn geschikt voor elke (magazijn)omgeving.

Bekijk ons aanbod 

Voordelen van een elektrische truck

Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat Jungheinrich hef- en magazijntrucks erg zuinig omgaan met energie. Onze elektrische modellen zijn vaak zo economisch dat we met een gerust hart een 2 Ploegen Garantie kunnen afgeven. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Tel uit uw winst!

Voordelen van huren bij Jungheinrich

Wilt u extra capaciteit tijdens seizoenspieken, uitval overbruggen of wilt u profiteren van financiële voordelen? Wanneer er een extra of tijdelijke behoefte aan transport is, zijn onze huurtrucks de beste keuze. Of het nu voor een dag, een maand of een jaar is, Jungheinrich is uw betrouwbare partner als u heftrucks of palletwagens op korte termijn nodig hebt.

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Geschikt voor piekmomenten en seizoensdrukte
  • Binnen 24 uur geleverd op uw locatie
  • Persoonlijk advies op maat

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen?