0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
lithium-ion accu Jungheinrich
Jungheinrich

Lithium-ion technologie

Lithium-ion accu's van Jungheinrich zijn energiezuinig, onderhoudsvrij en zeer krachtig

lithium-ion accu Jungheinrich

Lithium-ion accu’s zetten het segment van de elektrische hef- en magazijntrucks op z'n kop. Dit komt o.a. door de krachtige accucellen, toonaangevende prestaties en de toegevoegde waarde ten opzichte van conventionele loodzuur accu’s. Li-ion accu’s geven u een voorsprong op het gebied van efficiëntie en productiviteit. Bovendien zorgen snelle laadtijden en het onderhoudsvrije karakter voor een continue inzetbaarheid. De lange levensduur zorgt voor gebruiksgemak. Jungheinrich biedt een garantie van 5 jaar op alle lithium-ion accu’s.


lithium-ion Jungheinrich

De voordelen van de lithium-ion accu's

Krachtige prestaties, snelle oplaadtijden, onderhoudsvrij en een lange levensduur – bekijk de infographic en ontdek hoe u uw efficiëntie en productiviteit kunt verbeteren met Li-ion accu’s.


lithium-ion Jungheinrich

Altijd krachtig en vol energie

Altijd de beste prestaties

Li-ion accu’s presteren beter dan loodzuur accu’s. U kunt de accu verder 'leegrijden' en profiteert van een constantere spanning: dat zorgt voor meer kracht dan met loodzuur accu’s. Ook als de accu bijna leeg is. De accu’s winnen energie terug tijdens het remmen. Dankzij een verbeterde efficiëntie verbruiken ze ook nog eens 20% minder energie. Bovendien zorgt de communicatie tussen de accu en de oplader voor efficiënt en snel opladen.


Content Li-ION (3)

Sneller terug in de race

Extreem korte laadtijden

Li-ion accu's zijn altijd klaar voor meerploegendiensten. Al na 30 minuten tussenladen, laadt u een 24V accu tot 50% op. Een 80V accu is na slechts 53 minuten tot 50% opgeladen. Een 24V accu is in 80 minuten volledig opgeladen en een 80V accu in 105 minuten. Onbeperkt tussenladen maakt het mogelijk om in de pauze uw trucks snel weer bij te laden. Zo zorgt u ervoor dat uw trucks 24/7 inzetbaar zijn. Wat resulteert in meer flexibiliteit in uw dagelijkse werkzaamheden.

lithium-ion Jungheinrich

Altijd klaar voor de start

Zonder wachttijd

Lithium-ion accu’s zijn altijd klaar voor de volgende ronde. Zonder pauzes. Ze zijn volledig onderhoudsvrij en laten geen gas vrij. Speciale acculaadruimtes en luchtafzuiginstallaties zijn niet meer nodig. Stilstand behoort tot het verleden met onze Li-ion accu’s.

lithium-ion Jungheinrich

Blijf tot drie keer zo lang in de race

Dankzij de bijzonder lange levensduur

Net zoals een goede sprinter, leveren lithium-ion accu’s altijd topprestaties. Dat komt omdat de accu’s tot drie keer langer meegaan dan conventionele loodzuur accu’s. Met uithoudingsvermogen en de consistent hogere efficiëntie doet u altijd een goede investering. En dat terwijl u bespaart op uw energiekosten.

Content Li-Ion

Topprestaties met een super team

Een perfect gesynchroniseerd systeem

Een profsporter heeft een team nodig om de top te bereiken. Dat geldt ook voor Li-ion accu’s. Het volle potentieel van de accu’s is alleen te bereiken als alles goed samenwerkt. Als eerste fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf de Li-ion accu's, laders en de trucks. Hierdoor communiceren de verschillende componenten optimaal met elkaar. Of u één heftruck met Li-ion in gebruik gaat nemen, of een vloot van 20 heftrucks: onze experts staan voor u klaar om u door het proces te begeleiden. 

Neem contact met ons op!

lithium-ion accu Jungheinrich


Perfecte coördinatie op het pad naar succes

Het complete systeem van Jungheinrich

Jungheinrich biedt alles rondom lithium-ion onder één dak:

1. accu’s; 2. laders; 3. trucks; en 4. advies.

lithium-ion Jungheinrich

Een pionier in Li-ion techniek

Trucks met lithium-ion, al sinds 2011 in gebruik

Jungheinrich heeft het voortouw genomen om lithium-ion technologie in het magazijn te introduceren. Al in 2011 lanceerden we de EJE 112i: een elektrische palletwagen met Li-ion accu. Sindsdien zijn wij bezig met het verder ontwikkelen van de technologie. Inmiddels hebben we ons portfolio met vorkheftrucks en magazijntrucks met Li-ion flink uitgebreid. Nagenoeg onze hele vloot is (ook achteraf) uit te rusten met een Li-ion accu.

Bereik uw doelen – elke keer weer

Veilige lithium-ion accu’s van Jungheinrich

Onze accu’s hebben de veiligste samenstelling: lithium-ijzerfosfaat. Deze materialen zijn niet giftig en laten geen gassen vrij. Het accu management systeem gebruikt speciale functies om elke cel goed te monitoren en zal in geval van nood de cel voorzichtig uitschakelen. Onze serviceafdeling verzorgt het transport en - indien gewenst - de afvoer van de accu. Zo zorgen we voor de veiligheid voor mens en machine.

Content Li-Ion 17


lithium-ion Jungheinrich

Ga voor groei

Elektrische heftrucks met Li-ion technologie

Ook onze elektrische vorkheftruck is verkrijgbaar met lithium-ion accu. Naast de conventionele loodzuur accu, kunt u nu kiezen voor onze krachtige 80V lithium-ion accu. De snelle laadtijden, het onderhoudsvrije karakter en de lange levensduur zorgen ervoor dat onze elektrische heftrucks altijd een streepje voor hebben. U verhoogt direct uw productiviteit en verlaagt uw energievebruik.

Lees meer over onze elektrische heftrucks >

lithium-ion Jungheinrich

Top prestaties in orderpicken

De orderpicktruck met Li-ion accu (48V)

Jungheinrich is continu bezig met het vergroten van het aantal types dat beschikt over lithium-ion technologie. Ook onze verticale orderpicktruck (EKS 3-serie) is beschikbaar met een 48V Li-ion accu. Deze accu staat garant voor de beste pickprestaties, is veilig en energiezuinig.

Lees meer over onze orderpicktrucks


Hoe kan ik de prestaties in mijn magazijn verbeteren?

Heeft u nog vragen?