0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
PowerCube Jungheinrich

Jungheinrich PowerCube

De nieuwe dimensie in efficiëntie

Staat u onder toenemende tijds- en kostendruk? Bereikt u uw capaciteitsgrenzen? In dit tijdperk van e-commerce en just-in-time leveringen zijn innovatieve oplossingen nodig om de winstgevendheid en het concurrentievermogen te verhogen: ontdek de geautomatiseerde, ultra-compacte en schaalbare PowerCube van Jungheinrich.

Met zijn unieke ruimtebenutting, maximale flexibiliteit en eenvoudige integratie zet de PowerCube nieuwe maatstaven op het gebied van geautomatiseerde magazijnsystemen. 

De PowerCube is een geautomatiseerd compact opslagsysteem voor bakken waarbij de afzonderlijke bakken verticaal worden gestapeld, opgeslagen en verplaatst door energiezuinige lithium-ion shuttles. De PowerCube kan verder worden aangepast aan de ruimtelijke eisen en de gewenste doorvoercapaciteit van uw magazijn.

Met deze autonome automatiseringsoplossing betreedt u in uw magazijn een nieuwe dimensie van efficiëntie op het gebied van organisatie, ruimte en tijd.

 • Uniek gebruik van de ruimte tot 12 meter hoog
 • Schaalbaar wat betreft doorvoer, aantal bakken en shuttles
 • Tot 4 maal grotere opslagdichtheid
 • Goedkoop en makkelijk te integreren

Wij veranderen tijd en ruimte

U heeft maar een bepaalde hoeveelheid tijd om een order af te ronden en maar een beperkte hoeveelheid opslagruimte. Wij zijn hier om u te laten zien dat u meer tijd en ruimte heeft dan u wellicht denkt. Verbaas u over hoe wij tijd en ruimte opnieuw vormgeven en lijken uit te breiden, hoe wij speciaal voor u een nieuwe dimensie in efficiëntie creëren.

Uw voordelen

De PowerCube - efficiënt, betrouwbaar en toekomstgericht.

Of hij nu als stand-alone oplossing wordt gebruikt of in een complex geautomatiseerd magazijn wordt geïntegreerd, de PowerCube maakt telkens weer indruk. De perfecte combinatie van componenten zorgt voor een snelle en flexibele intralogistiek.

Klinkt een van de volgende situaties u bekend in de oren?

Ik zou mijn magazijn verder willen automatiseren:

 • Verhogen van de doorvoer;
 • Fouten en retourzendingen verminderen;
 • Papier gebaseerde processen elimineren;
 • Ruimte besparen.

Ik heb een flexibele opslagoplossing nodig voor mijn groeiende bedrijf:

 • Maximale opslag mogelijkheden met minimale benodigde ruimte;
 • Gemakkelijk uit te breiden;
 • Geschikt voor bestaande gebouwen en eenvoudig verplaatsbaar;
 • Snelle en goedkope automatisering.

Neem nu contact met ons op.

Onze adviseurs kunnen u in detail uitleggen welke voordelen de PowerCube voor uw magazijn heeft.

Schaubild Komponenten - PowerCube

Een handig overzicht van de PowerCube.

Alle voordelen van de PowerCube in een notendop. Download nu de flyer.

Eenvoudig te integreren in de IT-omgeving

De experts van Jungheinrich kunnen de PowerCube snel en eenvoudig in de IT-omgeving integreren. Jungheinrich biedt bovendien nog een ander groot voordeel: dankzij jarenlange ervaring op het gebied van automatisering en software, kan Jungheinrich alles uit één hand aanbieden. Daarmee onderscheidt het systeem zich van andere vergelijkbare geautomatiseerde magazijnsystemen.

IT Integration - PowerCube

 • De PowerCube kan eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande warehouse management software of uw ERP-systeem voor de overdracht van ordergegevens.
 • Om een efficiënt magazijnbeheer te realiseren, is het ontwerp van de PowerCube gebaseerd op de beproefde Jungheinrich WMS en WCS oplossingen voor geautomatiseerde systemen. Het ontwerp werd vervolgens aangevuld met speciale functies en algoritmen voor compact magazijnbeheer, bijvoorbeeld voor goederenontvangst en order picking vanuit de PowerCube of het zoeken van een opslaglocatie en de transportcontrole binnen de PowerCube. Indien gewenst kan de PowerCube ook direct op uw WMS worden aangesloten.
 • De shuttles en werkstations worden aangestuurd via een door onze IT-experts ontwikkelde software interface.

Automatisering met Jungheinrich

Welke oplossing is geschikt voor mij?

Solutions - PowerCube


De integratie van de PowerCube in uw magazijn

Afbeeldingen

Veelgestelde vragen

Vraag vrijblijvend een consult aan

Stage Dividende

Deskundig advies

PowerCube

Contact opnemen

De PowerCube zet uw magazijn op de koers voor toekomstig succes: het geautomatiseerde en efficiënte magazijn voor kleine onderdelen kan een indrukwekkende prestatie leveren zelfs in de kleinste ruimtes.

De PowerCube is ruimtebesparend: de verticaal gestapelde bakken worden door energie-efficiënte lithium-ion shuttles naar beneden afgevoerd. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar heeft ook andere voordelen. Het aantal shuttles kan nagenoeg onbeperkt zijn, wat resulteert in een aanzienlijke verhoging van de doorvoercapaciteit. Bovendien kunnen de shuttles twee bakken tegelijk van de stapel nemen om sneller bij de gewenste items te komen. Het perfecte voorbeeld van het 'goods-to-person' principe - eenvoudig, betrouwbaar en snel.

De PowerCube is ideaal voor bestaande gebouwen omdat hij flexibel aan de omstandigheden kan worden aangepast. Het unieke ruimtegebruik maakt een systeemhoogte tot 12 meter mogelijk en maakt de PowerCube tot het hoogste compacte opslagsysteem voor bakken in zijn klasse. Ook het verplaatsen van de PowerCube is geen probleem.

Of hij nu wordt gebruikt als stand-alone oplossing of wordt geïntegreerd in een complex geautomatiseerd magazijn, de PowerCube maakt altijd indruk met zijn snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. En dit is nog maar het begin. We zijn al aan het kijken naar andere/meer toepassingen voor onze PowerCube. Samen kunnen we nog grotere dimensies in efficiëntie ontsluiten.

Heeft u nog vragen?