0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
CNB pers
01/03/2019

Samenwerking CNB en Jungheinrich

Jungheinrich Nederland BV en CNB zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van Jungheinrich trucks. Door deze samenwerking kan Jungheinrich zijn trucks extra aantrekkelijk aanbieden aan relaties van CNB.


CNB is de afgelopen jaren zeer actief in de aan- en verkoop van tweedehands materialen. “Wij merken dat de vraag hiernaar toeneemt en dat er ook een groeiende behoefte is aan nieuwe machines, aldus Ronald Walkier, CNB Veilen.” CNB vindt het belangrijk zijn relaties hierin zoveel mogelijk te ondersteunen en de samenwerking met Jungheinrich vervult grotendeels deze behoefte.

De samenwerking geeft relaties van CNB honderden tot duizenden euro’s voordeel op een Jungheinrich heftruck, palletwagen, trekker of stapelaar, afhankelijk van het benodigde model. Zonder tussenkomst van dealers profiteren relaties van CNB van de goede fabrieksservice, een servicenetwerk verspreid over heel Nederland en uitstekende, bewezen trucks.

Maak kennis met Duitse degelijkheid

De trucks van Jungheinrich zijn efficiënt, robuust en geschikt voor iedere inzet. Het familiebedrijf, dat door Friedrich Jungheinrich in 1953 in Hamburg werd opgericht, beschikt over een breed aanbod en noemt energiemanagement als een belangrijk aandachtspunt. De trucks van Duitse kwaliteit zijn zuinig waardoor een lange werkdag en overwerk haalbaar is, zonder gebruik te maken van wisselaccu’s.

Voor heftrucks, magazijntrucks, magazijnstellingen, service en onderhoud is Jungheinrich het grootste merk in Europa. Met wereldwijd meer dan 16.000 collega’s en vestigingen in meer dan 35 landen is Jungheinrich een innovatief, toonaangevend bedrijf. Met meer dan 160 monteurs verspreid over het land is Jungheinrich altijd dichtbij. Het eigen service team staat 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar.
* Kijk op www.jungheinrich.nl/cnbvoordeel voor de geselecteerde trucktypen en de actievoorwaarden.

Heeft u nog vragen?