0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Persbericht ICT & Logistiek 2022
10/20/2022

Jungheinrich op ICT & Logistiek: New Dimension in Intralogistics

Na een periode met afgelastingen door de pandemie, staan vakbeurzen ICT & Logistiek en Logistica Next dit jaar weer gelijktijdig op de agenda. Als specialist op het gebied van intralogistiek, maakt Jungheinrich Nederland een bewuste keuze om enkel op ICT & Logistiek met een stand aanwezig te zijn.

Onder het thema ‘New Dimension in Intralogistics’ presenteert het bedrijf zijn uitgebreide portfolio aan magazijnsoftware, digitale producten en mobiele robots.

Wie de intralogistiek van de toekomst vorm wil geven, zal op zoek moeten gaan naar nieuwe manieren van werken. Dat Jungheinrich dit altijd met veel passie heeft gedaan, is ook dit jaar weer te zien van 8 tot en met 10 november op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Op zijn stand in hal 1 worden de nieuwste innovaties getoond op het gebied van automatisering, digitalisering en e-mobiliteit.

Waar Logistica Next als tweejaarlijkse beurs toonaangevend is op het gebied van logistiek, is ICT & Logistiek een jaarlijks terugkerende beurs die de mogelijkheden van automatisering in het magazijn tentoonstelt. “Jungheinrich is al 70 jaar actief in de branche als het gaat om heftrucks, service en stellingen. In ons streven het magazijn van de toekomst vorm te geven, worden er meer en meer dimensies aan ons portfolio toegevoegd in de vorm van magazijnautomatisering en -software. Daarom maken wij als totaalleverancier nu een bewuste keuze om enkel op ICT & Logistiek aanwezig te zijn”, aldus Ivo Buitelaar, Director Logistics Solutions.

Wat is er te zien bij Jungheinrich

Op de stand wordt het thema ‘New Dimension in Intralogistics’– gelijk aan dat van de Duitse vakbeurs LogiMAT eerder dit jaar  – verder uitgediept. Het bedrijf heeft zijn stand zo vormgegeven dat het een ontmoetingsplek is die beursbezoekers inspireert en op weg helpt met het toekomstbestendig maken van hun magazijn. 

Jungheinrich biedt diverse geautomatiseerde en gemechaniseerde oplossingen voor (complexe) logistieke vraagstukken. Variërend van laag- en hoogheffende taken, VNA-opslag, vloer-tot-vloer transport, underload transport tot robotics-to-goods toepassingen. Met de nieuwste toevoeging van de arculee Autonome Mobiele Robot (AMR) aan het assortiment automatisch geleide voertuigen (AGV's), dekt de onderneming nu een nog breder spectrum aan automatiseringsoplossingen. Deze AMR is gedurende de driedaagse beurs dan ook uitvoerig te bewonderen op de stand.

Hoogtepunten zijn verder de aandacht voor duurzaam energiemanagement zoals lithium-ion en de mogelijkheid om als beursbezoeker de digitale producten & software van Jungheinrich ter plekke uit te proberen op mobiele werkplekken.

Bezoekers van de beurs zijn van harte welkom op de Jungheinrich stand voor een goede kop koffie en een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met één van de logistiek adviseurs. Hoe ziet uw magazijnoperatie er over 5 jaar uit?

Registreer gratis uw bezoek aan ICT & Logistiek

Heeft u nog vragen?