0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Productnieuws nieuwe lithium-ion palletwagen
Productnieuws

Nieuwe lithium-ion palletwagens voor incidentele inzet

Jungheinrich heeft de li-ion familie uitgebreid met de AME 13 en AME 15 elektrische palletwagens. De nieuwkomers zetten nieuwe maatstaven voor uw basistransportbehoeften.

De AME 13 en AME 15 palletwagens van Jungheinrich hebben een hefcapaciteit van respectievelijk 1,3 en 1,5 ton en zijn ontwikkeld voor een incidentele inzet in tal van branches. Het rijden en het heffen wordt elektrisch aangedreven door een onderhoudsvrije lithium-ion accu. Medewerkers worden zo ontlast terwijl de productiviteit een extra boost krijgt.

Lithium-ion accu

De lithium-ion accu wordt gekenmerkt door continue prestaties, snelle laadtijden en een hogere levensduur. Voor beide palletwagens geldt dat de accu eenvoudig uitneembaar is. Snel, intuïtief en zonder gereedschap. Simpel ‘plug & play’, dus. En dat garandeert een hoge beschikbaarheid en flexibiliteit. Met een tweede accu is zelfs een vrijwel ononderbroken inzet mogelijk.


Compacte palletwagens in de vrachtwagen

Dankzij de compacte maatvoering en het lichte gewicht zijn de nieuwe palletwagens uiterst wendbaar. Met name in krappe ruimtes en in de laadruimte van een vrachtwagen biedt dit voordelen. De compactheid en het lage eigen gewicht, maken de AME 13 en de AME 15 bovendien het ideale hulpje om mee te nemen met de vrachtwagen. Alle componenten zijn goed ingekapseld en beschermd, zodat de palletwagens ook moeiteloos uw buiteninzet aankan en de goederen probleemloos levert tot aan de deur.

Kortom, een veelzijdig en voordelig alternatief voor al uw basistransportbehoeften. En een ideale reden om vandaag nog over te stappen op elektrisch werken met bewezen betrouwbare lithium-ion technologie van Jungheinrich.

De Jungheinrich AME 13 en AME 15 kunt u bestellen via uw Jungheinrich contactpersoon of via onze webshop profishop.nl.

Heeft u nog vragen?