0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Herhalingscursus heftruckcertificaat Jungheinrich

Uw chauffeurs nu certificeren met de SOOB subsidie

Vanaf dit jaar is Jungheinrich een (voorlopig) gecertificeerde opleider Transport & Logistiek. Hierdoor kunt u mogelijk gebruik maken van subsidie voor de hef- en reachtrucktrainingen die Jungheinrich aanbiedt. Uw chauffeurs ook dit jaar certificeren? Maak dan nu gebruik van de SOOB subsidie en bespaar tot € 200,- per chauffeur.

Veilig werken met intern transport staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Een gedegen certificaat hoort daar bij. Op deze manier vermindert het aantal ongevallen op de werkvloer. Jungheinrich verzorgt al jarenlang diverse opleidingen onder de auspiciën van de BMWT. Vanaf dit jaar is Jungheinrich een voorlopig gecertifieerde opleider bij SOOB en kunnen bedrijven subsidie aanvragen voor de 1- en 2-daagse hef- en reachtrucktrainingen. Met de SOOB subsidie certificeert u uw chauffeurs tegen een gereduceerd tarief. Via de subsidie krijgt u afhankelijk van het type certificaat € 125,-, 150,- of 200,- per cursist terug.

Wie komt er in aanmerking?

Indien u gebruik wilt maken van de subsidie, dient u als bedrijf aangesloten te zijn bij SOOB en te beschikken over een SOOB-nummer. Bij aanmelding neemt Jungheinrich u de zorg uit handen en regelt de aanvraag verder bij SOOB.

SOOB

SOOB is het opleidings- en ontwikkelfonds voor de sector transport en logistiek en staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer.

Heeft u interesse in één van onze trainingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de SOOB subsidie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?