0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
easy follow

Internationale Heftruck van het Jaar 2018

Jungheinrich heeft dit jaar maar liefst twee prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens de IFOY awards (Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing)! De prijzen vielen in de categorieën beste magazijntruck van het jaar en beste special van het jaar. Maak hieronder kennis met de winnaars:

Easy follow Fressnapf

easyPILOT Follow semi-autonome orderpicktrucks

De easyPILOT Follow is dit jaar de winnaar in de categorie beste magazijntruck. Een orderpicktruck met easyPILOT Follow is in staat om autonoom door het gangpad van uw magazijn te rijden. Dit doet de truck door middel van een tik op een afstandsbediening of door de bediener te volgen. Deze nieuwe vorm van orderpicken levert vooral op korte loopafstand enorm veel tijdswinst op.

Lees meer

SHL 300

Slimme acculaders SLH 300

Onze nieuwe generatie acculaders heeft gewonnen in de categorie special van het jaar. Deze slimme acculaders zijn geschikt voor iedere heftruckaccu. Of het nu gaat om loodzuur of lithium-ion accu’s. Deze laders communiceren met de accu’s waardoor een maximaal energieniveau én een maximale levensduur worden gewaarborgd.

Lees meer

Over de IFOY-awards

De titels voor de Hef- en Magazijntrucks van het Jaar worden toegekend door een internationale jury van meer dan 20 vakjournalisten. De finalisten worden vergeleken met hun respectievelijke concurrerende modellen of oplossingen. Bij hun beoordeling worden ze bijgestaan door experts van het toonaangevende, Duitse Fraunhofer Institut für Materialfluss und Logistik en het testteam van het Nederlandse Buro Andersom.

Heeft u nog vragen?