0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
De toekomst is elektrisch bij Jungheinrich
De toekomst is elektrisch

Waarom kiezen voor elektrische heftrucks?

De wereld is constant in beweging. Hetzelfde geldt voor de Jungheinrich trucks en technologieën. Waar heftrucks voorheen uitsluitend op diesel of LPG reden, hebben elektrische heftrucks nu de overhand.

De toenemende aandacht van het bedrijfsleven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft als gevolg dat heftruckleveranciers kritisch worden beoordeeld op duurzaamheidsaspecten. Samenwerken met Jungheinrich betekent dat uw organisatie participeert in een groeiende keten van duurzame producenten. 

Deze ketensynergie is een effectieve manier om milieuvriendelijk ondernemen te stimuleren. Het draagt bij aan een energie neutrale productie en het verminderen van de CO₂-uitstoot. Jungheinrich Nederland is een solide logistiek partner en een betrouwbare schakel in een duurzaam verantwoorde keten.

Als leider in duurzame intralogistiek nemen wij verantwoordelijkheid op sociaal, ecologische en economisch vlak.

Lees hier meer

Toonaangevend in lithium-ion technologie

De Euro 7 emissierichtlijn die in 2025 van kracht wordt en de alsmaar stijgende diesel- en gasprijzen in combinatie met de emissievoorschriften van de overheid, betekenen dat het nu tijd is om plannen te maken voor de toekomst. Jungheinrich beschikt over de nodige kennis en ervaring om u te kunnen ondersteunen op deze weg naar een schonere toekomst.

De belangrijkste drijfveer voor het verminderen van de CO₂-uitstoot is onze beslissing om heftrucks met verbrandingsmotoren uit te faseren en te vervangen door volledig elektrische, lithium-ion aangedreven trucks.

Als eerste fabrikant die meer dan tien jaar geleden li-ion op de markt bracht, loopt Jungheinrich voorop in deze technologie. En ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten om u te helpen efficiënter en duurzamer te werken.

Efficiënt, duurzaam en compact. Dat zijn de grote voordelen van de lithium-ion accu’s van Jungheinrich.

Lees hier meer
Voordelen van elektrische heftrucks

Jungheinrich ontwikkelt en produceert al jaren een breed scala aan elektrische heftrucks voor elke behoefte. Onze elektrische heftrucks bieden u en uw bedrijf aanzienlijke voordelen op het vlak van kostenbesparing, veiligheid, welzijn van de bestuurder en netheid van uw magazijn terwijl de effectiviteit van uw activiteiten verbetert. 

Jungheinrich referentie Peute Recycling
Peute Group gaat voor elektrische heftrucks in de recycling

"Jungheinrich maakt mogelijk wat vroeger niet kon: een hele shift rijden op één accu met een 5-tons klemtruck"

Lees het klantverhaal
Op maat van uw bedrijf

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Kiezen voor elektrische trucks in plaats van diesel of LPG heftrucks betekent ook kiezen voor meer productiviteit en efficiëntie in uw magazijn terwijl de bedrijfskosten dalen. Bij Jungheinrich weten we dat elk bedrijf specifieke behoeften heeft. Daarom staan wij aan uw zijde en helpen wij u de juiste keuze te maken. Zo kunt u profiteren van alle voordelen van elektrische heftrucks zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele ongemakken.

Meer weten over elektrische heftrucks?

Bekijk onze elektrische heftrucks


 

Heeft u nog vragen?