0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Boerenbusiness EFG elektrische heftruck

Subsidieregeling jonge landbouwers

Profiteer van de jonge landbouwers subsidieregeling

Ontvang tot € 20.000 subsidie bij het kopen van een elektrische heftruck

Met de jonge landbouwers regeling van het Europese subsidieprogramma POP3 ontvangt u tot € 20.000 subsidie om uw bedrijf duurzamer te maken. Het kopen van een elektrische heftruck van Jungheinrich is zo’n duurzame investering. U profiteert tot en met 12 februari 2021 van deze aantrekkelijke regeling.

Er zijn 28 investeringscategorieën waarvoor u subsidie kunt krijgen. Deze verschillen per provincie. Het maximale subsidiebedrag is € 20.000 en minimaal € 10.000. Voor de subsidieregeling gelden de volgende voorwaarden: 

•    U bent op het moment van aanvraag nog geen 41 jaar.
•    U heeft een langdurige zeggenschap in de onderneming.
•    U heeft zich voor het eerst gevestigd op een landbouwbedrijf.
•    U bent voldoende vakbekwaam.
•    De investering is bedoeld voor gebruik op het landbouwbedrijf waarvoor de subsidie is aangevraagd. Bij de instandhouding wordt dit gecontroleerd.
•    De investering moet nog gedaan worden.
De subsidieaanvraag duurt van 7 december 2020 t/m 12 februari 2021. Wilt u subsidie aanvragen of meer weten over de jonge landbouwers-regeling? Kijk dan op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Heftruck huren oogst

Energiezuinige elektrische heftrucks

De elektrische heftrucks van Jungheinrich zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat onze elektrische heftrucks bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze heftrucks met loodzuur accu’s bieden wij aan met unieke 2 Ploegen Garantie: één keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Terwijl onze onderhoudsvrije lithium-ion accu’s tot 3x langer mee gaan dan conventionele accu’s. Deze accu’s hebben een efficiënt laadproces, wat zorgt voor een energiebesparing tot wel 20%.

De voordelen van Jungheinrich

  • Met meer dan 170 monteurs door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt
  • Ruim 65 jaar ervaring
  • Gediplomeerde BMWT keurmeesters en VCA-gecertificeerde monteurs
  • Alles onder een dak: Jungheinrich is uw fabrikant, leverancier en adviseur voor heftrucks

Advies over de aanschaf van elektrische heftrucks

Voor iedere inzet hebben wij de juiste elektrische heftruck, die zowel binnen maar ook buiten kan worden ingezet. Wij adviseren u graag welke elektrische heftruck bij u past.

Heeft u nog vragen?