0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Smalle gangen truck ETX 513/515
  • 3.000 - 13.000 mm
  • 1.200 - 1.500 kg
  • Redundante meting van hoogte en gewicht.
  • Eenvoudige verbinding met het WMS dankzij Logistics Interface.
  • Modulair met veelvuldige configuratiemogelijkheden.
  • Camera- / monitorsysteem voor een veilige in- en uitslag.
  • Intelligente heftrucklokalisering door middel van RFID-technologie (optioneel).

Smalle gangen truck ETX 513/ 515

Onze flexibele en krachtige smalle gangen trucks met zwenkkop van de 5-serie zijn ideale trucks voor gebruik in het middelste en bovenste hoge-stellingensegment. Als ware specialisten in smalle gangen magazijnen bepalen ze de norm inzake rendabiliteit en ergonomie. Prestatievermogen en modulariteit vormen daarbij de basis voor een snelle omslag, veel flexibiliteit en een optimale ruimtebenutting.80 V draaistroomtechniek, intelligent truckmanagement en een camerasysteem voor de in- en uitslag van pallets op grote hoogtes staan garant voor efficiënt werken op het hoogste niveau. De hoogbouwtrucks zijn bovendien uitgerust voor volautomatische toepassingen.Profiteer van de veelzijdige configuratiemogelijkheden van het Jungheinrich modulesysteem – voor een optimale aanpassing aan uw magazijnstrategie. Functies zoals de informatieoverdracht via het kleurendisplay, softkeys voor het bedienen van functies en menu’s en de zijdelingse stoelpositionering maken het werken met de ETX tot een waar genoegen.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Accuspanning
ETX 513 1.250 kg 10.000 mm 10,5 km/h 80 V
ETX 515 1.500 kg 13.000 mm 10,5 km/h 80 V

Heeft u nog vragen?