0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck 412s
Hoge efficiëntie & optimaal comfort
Orderpicktruck EKS 412s

De Jungheinrich EKS 412s is de snelste verticale orderpicktruck op de markt.

Meer weergeven

Easypilot

Eersteklas rijden is standaard bij de ECE met jetPILOT.

Meer rijgevoel. Meer veiligheid tijdens het rijden. Meer efficiëntie en meer rijplezier. Dit alles combineert het beproefde multifunctionele stuurwiel jetPILOT. Ons bestverkochte bedieningselement kreeg in 2016 de Red Dot Design Award “Best of the Best”. Het individueel in hoogte verstelbare, multifunctionele stuurwiel combineert alle voordelen van de dissel- en stuurwielbesturing en biedt besturing zoals in een personenauto zonder dat gewenning nodig is.

Uw jetPILOT-voordelen:

 • Standaarduitvoering in elke ECE.
 • Intuïtieve en comfortabele bediening zoals in een personenauto en een stevige grip.
 • Ontlast de nek en wervelkolom bij het rijden in bochten.
 • Kan met één hand worden bediend en het stuurwiel komt automatisch weer terug bij rechtuit rijden.
 • Afstelling op de individuele lichaamslengte.

Orderpicktruck Easypilot

easyPILOT: maakt het nummer 1 nog efficiënter

De ECE met easyPILOT is de meest efficiënte orderpickoplossing op de markt. Dankzij de intelligente remote oplossing easyPILOT kunt u uw handen vrij houden, tijd besparen en u volledig op het orderpicken concentreren. Kies naar wens tussen de nieuwe easyPILOT Follow en de easyPILOT Control. Met easyPILOT Follow volgt de ECE u op de voet zodat u nog efficiënter kunt orderpicken. easyPILOT Control biedt u daarentegen verschillende innovatieve mogelijkheden voor het op afstand bedienen van uw ECE. Dit kan de processen vereenvoudigen en uw pickprestaties met maximaal 30% per uur verhogen.

Voordelen easyPILOT:

 • Meer efficiëntie door tot 30% meer picks per uur.
 • Geoptimaliseerde en vereenvoudigde processen tijdens het orderpicken.
 • Eenvoudige en intuïtieve bediening.
 • Wisselen zonder overgang tussen de bedieningsmodi easyPILOT en jetPILOT.
 • Hoge veiligheid voor bestuurder en omgeving dankzij lampen op de zijkanten, dagrijverlichting en botsbeveiliging.
 • Hoge beschikbaarheid: alle trucks uit de ECE-familie zijn verkrijgbaar met easyPILOT.

Orderpicktruck Easypilot

easyPILOT Follow – het nr. 1 als vaste begeleider.

Met de nieuwe easyPILOT Follow kennen uw prestaties geen grenzen. Via auto pairing kan de bestuurder gemakkelijk verbinding maken met de gewenste truck tijdens de inzetduur. Hij hoeft enkel de easyPILOT Follow Bar bij zich te hebben. De truck volgt nu altijd automatisch de operator als die voorwaarts beweegt, zelfs bij hoge lasten dankzij een 100% veilige verbinding. Uw truck staat dus altijd aan uw zijde en zorgt zo voor optimale resultaten tijdens het orderpicken.

easyPILOT Control – dankzij het nummer 1 alles volledig onder controle.

Met easyPILOT Control kunt u meer picks per uur realiseren met slechts één handbeweging. De intuïtieve bedieningsopties easyPILOT Control Bar, easyPILOT Control Band en easyPILOT Control met knoppen helpen u efficiënter te orderpicken. Gewoon twee en drie keer tikken op de Control Bar en de ECE zet zich in beweging. Na een individueel in te stellen en vrij te parametreren afstand blijft de ECE automatisch staan en stopt onmiddellijk na eenmalig tikken op de Control Bar. De ECE kan ook betrouwbaar worden bediend via de Control Band aan de pols. Als u de knop twee keer indrukt en ingedrukt houdt, zal de truck een vooraf ingestelde afstand afleggen en stoppen wanneer de knop wordt losgelaten. De bediening met knoppen vervolledigt de intuïtieve bediening van de ECE. Met de pijlen op de afstandsbediening beweegt het nummer 1 heen en weer – ideaal voor korte afstanden.

Vraag meer informatie aan!


Heeft u nog vragen?