Service_Technician_Action
Originele accessoires

Achteraf inbouwen / accessoires

Nieuwe veiligheidsvoorschriften, veranderde magazijn- en logistieke processen of wettelijke voorschriften leiden vaak tot nieuwe vereisten voor heftrucks en magazijnsystemen. Vaak helpen al eenvoudige accessoire-opties om de noden op te vangen. 

Voordelen:

  • Expertise van de producent
  • Breed productportfolio - altijd geschikt voor uw individuele behoeften
  • Verhoging van de productiviteit en veiligheid in het magazijn

Originele retrofits van Jungheinrich

De vereisten voor hef- en magazijntrucks veranderen vaak pas tijdens hun levenscyclus. De redenen hiervoor kunnen bijv. gewijzigde toepassingen van de heftruck, nieuwe eisen op het gebied van arbeidsveiligheid of wettelijke voorschriften zijn. Ook de verhoging van de productiviteit en efficiëntie zijn vaak de aanzet voor het optimaliseren of aanpassen van werkprocessen.

In veel gevallen helpen eenvoudige retrofits al om heftrucks en magazijnen snel en zonder dure ombouw ook aan de nieuwe vereisten te laten voldoen. Voor individuele aanpassingen staat een gekwalificeerde buitendiensttechnicus van Jungheinrich altijd voor u klaar om uw heftruck of zelfs de volledige opslagruimte vakkundig volgens uw behoeften uit te rusten.

Met de originele retrofits van Jungheinrich ondersteunen wij u bij het aangaan van nieuwe uitdagingen en het aanpassen aan uw individuele behoeften. 

Lees meer over de originele accessoires en retrofits van Jungheinrich. Neem nu contact met ons op.

Service_Formular_CTA_only

Lithium-ion retrofit

Als pionier van de intralogistiek met eigen onderzoek, ontwikkeling en productie van accu’s biedt Jungheinrich u alle expertise op het gebied van lithium-ion techniek uit één hand.
Bouw uw truck nu om met lithium-ion accu’s en verhoog zo de inzetduur dankzij een maximale energie-efficiëntie.
Teaser Lithium-Ionen BatterienHeeft u nog vragen?