0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EJE elektrische palletwagen (nieuwe generatie)

De nieuwe generatie EJE

De nieuwe generatie EJE palletwagens is er!

Altijd betrouwbaar en uiterst efficiënt: de elektrische palletwagens van Jungheinrich maken het verplaatsen van pallets eenvoudig, ongeacht of ze in magazijnen worden gebruikt of in kleine ruimtes. Kwaliteit is essentieel omdat uw palletwagen betrouwbaar en altijd inzetbaar moet zijn, ook onder de zwaarste omstandigheden. 

Met de nieuwe generatie elektrische palletwagens verhogen we opnieuw de lat qua kwaliteit en betrouwbaarheid. Nieuw in ons aanbod is de EJE 114 - een compacte, krachtige truck voor het verplaatsen van pallets tot 1,4 ton. Overtuig uzelf: efficiëntie, veiligheid, robuustheid en eenvoudige bediening – onze palletwagens scoren het beste waar kwaliteit cruciaal is.

Alles draait om efficiëntie

tot 25 procent minder verbruik.

Energiezuinige machines rijden langer door op 1 acculading. We bieden daarom bewezen loodzuuraccu’s met onze 2Shifts1Charge-garantie of de allernieuwste lithium-ion techniek. Beide zijn perfect geschikt voor meerploegendienst. De krachtige AC-aandrijftechniek in de nieuwe EJE zorgt voor een efficiëntieverhoging van 14% (EJE 116), 23% (EJE 120) en zelfs 25% (EJE 118). Bij Jungheinrich gaat efficiëntie veel verder dan het energiesysteem alleen. Kortom: alles wat het werk vereenvoudigt, verlaagt uw kosten.   

Wilt u meer informatie over onze nieuwe elektrische palletwagen? 

Content EJE 5 Alles draait om veiligheid

Gemaakt voor veiligheid van top tot teen

Wij geven om de veiligheid van uw medewerkers. Bij het gebruik van een palletwagen is de bescherming van de voeten van cruciaal belang. De snelheid en wendbaarheid moeten perfect op elkaar afgestemd zijn en de palletwagen moet snel afremmen als dat noodzakelijk is. Dit wordt verzekerd door de lange dissel met voetbescherming in vier richtingen. De rijsnelheid wordt bepaald door de hoek van de dissel en de palletwagen wordt zelfs helemaal stilgezet indien nodig.  

 

EJE elektrische palletwagen (nieuwe generatie) 2

Alles draait om robuustheid

Gebouwd voor de zwaarste omstandigheden

Elektrische palletwagens moeten onder alle omstandigheden gereed zijn voor gebruik, zelfs bij voortdurend wisselende gebruikers. Daarom is de robuustheid en betrouwbaarheid van onze EJE des te belangrijker. Elk detail – van het massieve, stalen chassis tot de technische componenten - zijn door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Internationale certificeringen en prijzen bewijzen regelmatig de zeer hoge kwaliteit van Jungheinrich hef- en magazijntrucks.

Alles draait om gemak

Wendbaarder dan ooit

Elektrische palletwagens moeten makkelijk in gebruik zijn en gebruikers moeten ze veilig en intuïtief kunnen bedienen. Met de zeer compacte afmetingen is de EJE de kortste op de markt en ideaal voor gebruik in kleine ruimtes zoals in de vrachtwagen. Daarnaast maakt de krachtige motor de palletwagen zeer wendbaar, ook op hellingen en laadkleppen. Afhankelijk van de serie kunnen pallets van 1,4 tot 3,5 ton gemakkelijk over korte tot middellange afstanden verplaatst worden. De talloze opties zorgen ervoor dat de EJE aangepast kan worden aan uw behoeften.

Vraag direct een offerte aan!

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?