0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Hengelo

Verkoopkantoor

Hengelo

Adres

Jungheinrich Nederland B.V.

Vosboerweg 7
7556 BT Hengelo

Sinds juli 2019 zijn wij ook gevestigd in Hengelo. Op het regionale kantoor bieden wij onze klanten in het oosten van het land de mogelijkheid om ons assortiment intern transportmaterieel dichter bij huis te bezoeken. Het regionale kantoor is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West. Wij huren het pand samen met partner Riwal – specialist in hoogwerkers en verreikers. 

Showroom 

In de showroom staat ons uitgebreide assortiment met nieuwe en gebruikte heftrucks - van stapelaars en heftrucks tot aan trekkers. Ook is een uitgebreid assortiment van Jungheinrich’s webshop PROFISHOP te zien en verschillende magazijnstellingen. 

Openingstijden

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten om onze vestiging tot nader order te sluiten.

Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Bel onze receptie via +31 (0)74 7440144 of e-mail naar info@jungheinrich.nl. Onze medewerkers helpen u graag.

Trainingen

Alle denkbare heftruckopleidingen, trainingen en cursussen voor het magazijn en de interne logistiek ook vanuit Hengelo aangeboden. Ons team trainers bestaat uit specialisten met veel praktijkervaring en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden. Onze vakgerichte opleidingen staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat.

Heeft u nog vragen?