0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
tweedehands heftruck banner

Tweedehands heftruck

Tweedehands heftrucks zo goed als nieuw

Een tweedehands heftruck is een voordelig en duurzaam alternatief voor een nieuwe heftruck. Alle tweedehands heftrucks in ons aanbod reviseren wij in onze eigen werkplaatsen. Daarmee garanderen wij de sterrenkwaliteit die u van onze heftrucks bent gewend.

Ons aanbod tweedehands heftrucks bestaat uit verschillende type heftrucks. Van palletwagens, stapelaars en vorkheftrucks tot smalle gangen trucks en reachtrucks. Ze worden van binnen en buiten volledig opgeknapt en zijn niet van nieuw te onderscheiden.

✓ Meer dan 60.000 tweedehands heftrucks
✓ Duurzaam en milieuvriendelijk gereviseerd
✓ 12 maanden garantie op trucks, 12 maanden capaciteitsgarantie op de accu
✓ Inclusief veiligheidskeuring en certificaat
✓ Ook te huren en te leasen

Bent u op zoek naar een voordelige tweedehands heftruck die perfect op uw inzet is afgestemd? Bekijk ons aanbod of neem direct contact met ons op.

Tweedehands elektrische palletwagen Tweedehands elektrische palletwagen

De tweedehands palletwagens van Jungheinrich zijn zuinig, handzaam en helpen u om goederen eenvoudig te verplaatsen.

Lees meer


Tweedehands stapelaar Tweedehands stapelaar

Onze krachtige tweedehands stapelaars helpen u om pallets te stapelen en te verplaatsen in uw magazijn. Draagvermogens tot 3 ton.

Lees meer


Gebruikte elektrische heftruck banner Tweedehands elektrische heftruck

Jungheinrich biedt krachtige tweedehands elektrische heftrucks aan voor iedere inzet. Draagvermogens tot 5 ton.

Lees meer


Gebruikte Diesel heftruck LPG heftruck Tweedehands diesel & LPG heftrucks

Onze tweedehands diesel & LPG heftrucks zijn de meest betrouwbare en robuuste oplossing voor het verplaatsen van goederen. Draagvermogens tot 5 ton.

Lees meer


Gebruikte reachtruck banner Tweedehands reachtruck

Met de wendbare en compacte tweedehands reachtrucks van Jungheinrich bereikt u hoogtes tot wel 12 meter. Draagvermogen tot 2,5 ton.

Lees meer


Tweedehands orderpicktruck Tweedehands orderpicktruck

Jungheinrich biedt tweedehands orderpicktrucks voor het verzamelen van goederen in uw magazijn. Pickhoogtes tot 11,3 meter.

Lees meer


tweedehands elektrische trekker Tweedehands elektrische trekker

Onze tweedehands elektrische trekkers helpen u om karren en aanhangers efficiënt te vervoeren. Trekvermogens tot 7 ton.

Lees meer


Tweedehands smalle gangen truck Tweedehands smalle gangen truck

Onze tweedehands smalle gangen trucks zijn energiezuinig en kennen minder slijtage. Wij bieden man-up en man-down smalle gangen trucks volledig gereviseerd aan.

Lees meer


Revisie tweedehands heftrucks

Onze tweedehands heftrucks zien er van binnen en buiten zo goed als nieuw uit. Tijdens het revisieproces hanteren wij de strengste kwaliteitscontroles, zodat ook onze tweedehands heftrucks een hoge betrouwbaarheid hebben. Alle veiligheidsrelevante en versleten componenten en onderdelen vervangen wij door nieuwe originele onderdelen. De heftrucks worden grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe gele verflaag. Na afloop controleren wij de truck uitvoerig en deze verlaat onze werkplaats dan ook alleen met een veiligheidscertificaat. 

Tweedehands heftrucks zijn duurzaam

De revisie van onze heftrucks bespaart 80% CO2 in vergelijking met de productie van een nieuwe truck. In plaats van nieuwe onderdelen te installeren, recyclen we de componenten op een manier die grondstoffen bespaart. Bovendien verwijderen wij verbruiksstoffen en niet-herbruikbare trucks op een manier die goed voor het milieu is. 

Een passend advies

Bent u op zoek naar een tweedehands heftruck maar weet u niet welke heftruck u moet kiezen? Onze adviseurs vertellen u alles over onze heftrucks. Zij kijken met u mee naar uw werkomgeving, wensen en eisen en geven u een passend advies. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Heeft u nog vragen?