tweedehands heftruck banner

Tweedehands heftruck

Tweedehands heftrucks zo goed als nieuw

Tweedehands heftruck kopen? Bij Jungheinrich vindt u behalve tweedehands palletwagens en stapelaars ook reach- en andere magazijntrucks. Onze tweedehands heftruck wordt voor een aantrekkelijke prijs en een uitmuntende kwaliteit aangeboden.

De tweedehands palletwagens van Jungheinrich zijn zuinig, handzaam en helpen u om goederen eenvoudig te verplaatsen.

Lees hier meer

Onze krachtige tweedehands stapelaars helpen u om pallets te stapelen en te verplaatsen in uw magazijn. Draagvermogens tot 3 ton.

Lees hier meer

Jungheinrich biedt krachtige tweedehands elektrische heftrucks aan voor iedere inzet. Draagvermogens tot 5 ton.

Lees hier meer

Onze tweedehands diesel & LPG heftrucks zijn de meest betrouwbare en robuuste oplossing voor het verplaatsen van goederen. Draagvermogens tot 5 ton.

Lees hier meer

Met de wendbare en compacte tweedehands reachtrucks van Jungheinrich bereikt u hoogtes tot wel 12 meter. Draagvermogen tot 2,5 ton.

Lees hier meer

Jungheinrich biedt tweedehands orderpicktrucks voor het verzamelen van goederen in uw magazijn. Pickhoogtes tot 11,3 meter.

Lees hier meer

Waarom een tweedehands heftruck?

Tweedehands heftrucks van Jungheinrich zijn gerviseerde hef- en magazijntrucks. Dankzij een industriële revisie bieden ze onze befaamde vier sterren kwaliteit: Veiligheid, techniek, betrouwbaarheid en uiterlijk. Zelfs een vakman heeft moeite om het verschil met een nieuwe heftruck te zien!

Op zoek naar een tweedehands heftruck?

Bent u op zoek naar een voordelige tweedehands heftruck die perfect op uw inzet is afgestemd? Dankzij onze JungSTAR-vloot vindt u bij ons eenvoudig de juiste tweedehands heftruck. Zoek nu de juiste occasion in onze zoekmachine of neem direct contact met ons op.

Heeft u nog vragen?