0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Easy Access / Magazijnsoftware
Toegangscontrole

EasyAccess

EasyAccess is een betrouwbaar systeem dat uw interne transportmiddelen beschermt tegen onbevoegd gebruik. Het gebruik van EasyAccess resulteert in een hogere veiligheid in het magazijn en reduceert bedrijfskosten die ontstaan door schade of fouten in het magazijn.

Met EasyAccess heeft u de keuze uit drie varianten voor een intelligente ‘sleuteltechnologie’.  Zo is uw systeem altijd perfect afgestemd op uw behoefte en bedrijfsomvang. Mocht u niet met Jungheinrich trucks werken, kiest u dan voor de standalone variant, waarmee u beschikt over 10 pincodes of 100 transponderkaarten.

Ontdek welke variant het beste bij uw inzet past:

EasyAccess Softkey

Easy Access softkey

Een alternatief voor op alle trucks passende sleutels. Laat uw medewerkers een toegangscode op het truckdisplay invoeren met EasyAccess Softkey. U kunt 10 verschillende codes op het display instellen en beheren.


EasyAccess PinCode

Geen g

Easy Access pincode

edoe met sleutels meer én meer veiligheid in uw magazijn omdat uw medewerkers een individuele toegangscode voor de trucks hebben. Met de EasyAccess PinCode kunt u 100 verschillende codes met behulp van de ingave-toetsen instellen en beheren. U bepaalt welke medewerker welke truck gebruikt.

EasyAccess Transponder

Easy Access Transponder

Geen sleutelbeheer voor medewerkers bijhouden en geen gedoe met vergeten codes. Gebruik EasyAccess Transponder met de handige transponderkaarten die ook werken met ons Fleet Managmentsysteem ISM ONLINE. U kunt tot 100 verschillende transponders inlezen en beheren en regelt zo exact welke medewerker met welke truck kan rijden.


Vraag direct een offerte aan!

Heeft u nog vragen?