0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
assistentiesystemen heftruck
Slimme, efficiënte oplossingen

Onze assistentiesystemen zorgen voor meer veiligheid

Met behulp van de assistentiesystemen van Jungheinrich verhoogt u de veiligheid in uw magazijn en verloopt de in- en uitslag van goederen een stuk efficiënter. Onze assistentiesystemen zijn te koppelen aan elk WMS en geschikt voor elke branche en magazijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring in intralogistiek hebben wij elke individueel hulpsysteem tot in het kleinste detail geperfectioneerd. Wij weten welke veiligheidsuitdagingen voorkomen in het magazijn en hebben daar onze assistentiesystemen op afgestemd. Onze optionele assistentiesystemen bestaan uit technische oplossingen en waarneembare signalen, zodat het magazijn nog veiliger wordt voor iedereen.

Zorg voor een veilig magazijn

De assistentiesystemen van Jungheinrich verlichten de dagelijkse werkzaamheden en verhogen de veiligheid in het magazijn. Met onze assistentiesystemen zijn mens en machine goed beschermd.  Ontdek hoe onze 360° preventie bescherming biedt voor alle risicogebieden in het magazijn. 


Assistentiesysteem heftruck zoneCONTROL

Veiligheid in bochten: curveCONTROL

Het nemen van een bocht met hoge snelheid brengt risico’s met zich mee. Zo kan de heftruck eenvoudig omkantelen en schade aanbrengen. Met de optie curveCONTROL wordt de snelheid van de heftruck automatisch aangepast aan de last en de stuurhoek. Dit vermindert het risico op kantelen of uitglijden aanzienlijk.

Snellere in- en uitslag: positionCONTROL

Met positionCONTROL is het mogelijk om individuele hefhoogtes in te stellen waardoor het heffen tot de juiste hoogte sneller verloopt. Door het geoptimaliseerd heffen en de tijd- en energiebesparing stijgt de productiviteit tot 15%.

assistentiesysteem heftruck positioncontrol

Voor exacte precisie: warehouseNAVIGATION

Met warehouseNAVIGATION hoeft de chauffeur niet meer na te denken over de juiste diagonale beweging naar de volgende opslaglocatie. Het hulpsysteem stuurt de orderpicktruck naar de juiste opslaglocatie, die deze vervolgens automatisch benadert met een zeer nauwkeurige diagonale beweging. Dit vermindert de belasting voor de chauffeur, die alleen de heffunctie hoeft te bedienen. Daardoor stijgt de efficiëntie met maximaal 25%.

Assistentiesystemen voor meer veiligheid

Assistentiesystemen voor een snellere in- en uitslag

Assistentiesystemen voor meer efficiëntie

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u nog vragen?