0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Referentie Vink Bouw Jungheinrich

Vink Bouw

Overstap op stil en schoon alternatief

Als ondernemende bouwer bouwt Vink Bouw uit Nieuwkoop niet alleen in opdracht. Steeds vaker ontwikkelt en bouwt de onderneming zelf de meest uiteenlopende projecten voor de woning- en utiliteitsbouw. Voornamelijk in de Randstad.

Onze uitdaging

Voor de handling van materialen en hulpmiddelen op de materieelopslag in Nieuwkoop maakte Vink Bouw tot voor kort gebruik van een lpg-truck met bouwjaar 1987. Na 30 jaar trouwe dienst was de gedateerde verbrander aan het eind van zijn Latijn. Bovendien pasten de schadelijke emissies van de lawaaierige truck niet binnen het streven van Vink Bouw naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het was hoog tijd voor een stiller en schoner alternatief. Als gevolg van de groei die de onderneming kent, was er daarnaast behoefte om het materieel hoger weg te zetten en de processen verder te optimaliseren.

De oplossing

Jungheinrich verving de lpg-truck voor een elektrisch aangedreven vorkheftruck, type EFG 425k. Van alle geteste trucks bleek het de meest complete truck. De nieuwe elektrotruck is voorzien van een krachtige 80V/650 Ah accu, die ruim voldoende capaciteit biedt voor een probleemloze inzet zonder wisselaccu’s.

Referentie Vink Bouw Jungheinrich

Het resultaat

De Jungheinrich EFG 425k is stiller, schoner en uiterst energie-efficiënt. Dankzij de hogere hefhoogte, wordt voldaan aan de wens om het materieel hoger op te slaan. Een geïntegreerde sideshift verhoogt niet alleen het gemak, maar zorgt tevens voor een hogere productiviteit, omdat de snelheid waarmee het materieel wordt gehandled is toegenomen. Ook de lage en ruime opstap, een modern en overzichtelijk display, een armleuning met geïntegreerde, ergonomische bediening en optimaal zicht op last en werkomgeving maken het werk in en rondom de materieelopslag beduidend eenvoudiger.

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Heeft u nog vragen?