0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Referentie Internorm

Internorm

Meer flexibiliteit dankzij meer palletplaatsen voor Internorm

Internorm produceert sinds 1987 hoogwaardige kunststof producten. Het portfolio varieert van rollen en rolcoatings tot polyurethaan kunststoffen en spuitgietproducten. Uitmuntende technische prestaties, innovatie en kwaliteit zijn belangrijke pijlers onder het succes van de middelgrote onderneming, die zich richt op maatwerkoplossingen voor de internationale markt.

Onze uitdaging

Productie en opslag waren altijd gecombineerd in één gebouw. Door de gestage groei in de afgelopen jaren bleek de bestaande opslagcapaciteit echter niet langer voldoende. Er was behoefte aan meer flexibiliteit en meer opslagruimte. De opslag moest bovendien voldoen aan de brandveiligheidseisen en plaats bieden aan verschillende soorten opslagmiddelen, aangezien Internorm voor haar klanten diverse ladingdragers hanteert.

De oplossing

Jungheinrich ontwierp, plande en realiseerde een compleet nieuw magazijn voor Internorm. Op een vloeroppervlak van 4.200 m2 staan modulaire palletstellingen en doorrolstellingen voor de opslag van kleinere onderdelen. Daarnaast heeft Internorm gekozen voor de Jungheinrich elektrische reachtruck ETV Q.

Het resultaat

Doordat productie en opslag zijn losgekoppeld, is Internorm flexibeler. Dankzij het nieuwe magazijn kon bovendien de opslagcapaciteit worden uitgebreid naar 4.200 palletlocaties. Het perfect passende stellingsysteem, speciaal op maat gemaakt voor de inzet bij Internorm, maakt zowel een efficiënte opslag van alle goederen als een soepel orderverzamelproces mogelijk. Dankzij de elektrische besturing op alle wielen kunnen met de nieuwe Jungheinrich ETV Q nu ook lasten tot 8 meter lengte zeer ruimtebesparend getransporteerd worden.

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Ook interessant

Heeft u nog vragen?