0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Kennisbank Jungheinrich Gasser GmbH

Gasser GmbH

Betrouwbaar magazijnbeheer bij Gasser

Gasser GmbH werd in 1989 opgericht als dienstverlener voor gieterijen. Het bedrijf ontwikkelde al snel een grote expertise en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, kwaliteitscontrole en reparatie van gegoten onderdelen, voornamelijk voor de automotive branche. Gasser heeft vestigingen in München (Duitsland) en in Steyr (Oostenrijk).

Onze uitdaging

Gasser staat voor kwaliteit en precisie. Die bedrijfswaarden worden nagestreefd in de dagelijkse magazijnoperatie in Steyr. De doelstellingen zijn duidelijk: verhoging van de procesbetrouwbaarheid, een nauwkeuriger voorraadbeheer, een toename van de traceerbaarheid en minder voorraadverschillen. De oplossing moest bovendien betaalbaar en vooral eenvoudig en snel te implementeren zijn.

De oplossing

Slechts enkele weken na Gassers beslissing leverde Jungheinrich een geïntegreerde totaaloplossing voor het magazijn dat circa 3.000 opslaglocaties telt. Deze oplossing omvat de Jungheinrich WMS Series 2, een draadloze datacommunicatieoplossing met handheld terminals en etikettering van de opslaglocaties. Alles geleverd uit één hand.

Het resultaat

De door Jungheinrich geleverde, intelligente totaaloplossing verbetert de efficiëntie en transparantie van Gassers voorraadbeheer aanzienlijk. In real time is alle essentiële voorraadinformatie inzichtelijk. Het Jungheinrich WMS maakt daarnaast eenvoudige rapportages mogelijk.

Dankzij de oplossing zijn optimale, betrouwbare logistieke processen gewaarborgd en voorraadverschillen tot een minimum gereduceerd. Bovendien wist Gasser zowel de productiviteit als de kwaliteit verder te verhogen.

Vraag direct een adviesgesprek aan!


Ook interessant

Heeft u nog vragen?