0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich AG en Riwal
05/21/2019

Jungheinrich AG en Riwal breiden samenwerking internationaal uit

Hamburg/Dordrecht – Jungheinrich, heftruckfabrikant en intralogistieke dienstverlener, en Riwal, de internationale expert op het gebied van aangedreven hoogwerk materieel, breiden hun samenwerking verder uit. 

Het doel is om de one-stop-shop van heftrucks, hoogwerkers en verreikers wereldwijd verder uit te rollen. De twee partijen werken al samen in Nederland, België, Duitsland en Slovenië.

  • Na Nederland, België, Slovenië en Duitsland nu ook wereldwijd
  • De one-stop-shop biedt klanten vele schaalvoordelen
  • Breed scala aan heftrucks, hoogwerkers en verreikers 

Pedro Torres, Chief Operating Officer bij Riwal: “Riwal is trots op deze samenwerking. Het stelt ons in staat om onze klanten beter te bedienen met een uitgebreid aanbod aan materiaal. We zijn blij dat we samenwerken met een toonaangevende partner als Jungheinrich, die een groot internationaal bereik heeft in de intralogistieke industrie.”

Kerk Wichmann, Rental Director Jungheinrich AG vertelt: “Klantgerichtheid is van groot belang voor Jungheinrich. Door samen met Riwal te werken, kunnen wij de markt met een groter productportfolio bedienen. Deze samenwerking maakt de verhuur van heftrucks en hoogwerk materieel voor onze klanten een stuk makkelijker en efficiënter. We kijken ernaar uit om samen met Riwal onze zakelijke kansen te benutten”. 

Sinds 2014 is Jungheinrich Nederland een samenwerking aangegaan met Riwal. Riwal en Jungheinrich vullen elkaar op meerdere punten perfect aan. Waar Jungheinrich zeer sterk is in de logistiek, staat Riwal als een huis in de bouwsector. In 2018 werkten de partners samen tijdens de Volvo Ocean Race in Scheveningen. 

Over Riwal

De Riwal Holding Groep, opgericht in 1968, is een internationale verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers, verreikers en stroomgeneratoren. Op dit moment heeft Riwal meer dan 2.350 mensen in dienst, 75 depots in 16 landen, opereert het meer dan 18.000 machines en doet de firma zaken in meer dan 70 landen.

Heeft u nog vragen?