0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Hengelo
03/18/2019

Jungheinrich opent regionaal kantoor met showroom in Hengelo

Alphen aan den Rijn – Jungheinrich opent binnenkort de deuren van een regionaal kantoor met showroom aan de Vosboerweg 7 in Hengelo. Hiermee verwezenlijkt Jungheinrich het beoogde plan om klanten en de markt in het oosten van het land nog beter en lokaal te bedienen. 

De wens om een nieuw kantoor in Oost-Nederland te openen komt voort uit het verlangen om nieuwe en bestaande klanten beter en klantgerichter van dienst te zijn. Jungheinrich Marketing Director B.P. Ravelli: "Wij merkten dat de vraag naar het totaalpakket van Jungheinrich met een sterke focus voor opleidingen steeds groter werd in de regio Twente. Door dichter bij klanten te opereren kan Jungheinrich zijn dienstverlening persoonlijker invullen.” De opening van het kantoor in Hengelo biedt klanten in het oosten van het land de mogelijkheid om de fabrikant van intern transportmiddelen dichter bij huis te bezoeken.Het regionale kantoor beslaat circa 1.175 m² en is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West aan de Vosboerweg 7. Momenteel wordt het pand verbouwd om aan de wensen van Jungheinrich te voldoen. Jungheinrich huurt het pand samen met partner Riwal – specialist in hoogwerkers en verreikers. Sinds eind 2014 heeft Jungheinrich Nederland een samenwerking met de verhuurder van hoogwerkers. Door gezamenlijk hun intrek te nemen, bekrachtigen de bedrijven hun samenwerking. 

Showroom en trainingen 

Op het Hengelose kantoor kan Jungheinrich zijn klanten ontvangen en zijn uitgebreide assortiment tonen in een showroom. Nieuwe en gebruikte heftrucks - van stapelaars en heftrucks tot aan trekkers – zijn te bezichtigen. Ook zal een uitgebreid assortiment van Jungheinrich’s webshop PROFISHOP te zien zijn. Vanaf september biedt Jungheinrich alle denkbare heftruckopleidingen, trainingen en cursussen voor het magazijn en de interne logistiek ook vanuit Hengelo aan.

Over Jungheinrich

Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van magazijnen en distributiecentra; vanaf de inzet van bemande en onbemande heftrucks tot en met rollenbaantechniek, automatisering en magazijninrichting. Jungheinrich produceert in eigen fabrieken en levert alle gerelateerde diensten zoals veiligheidskeuringen, bedienertrainingen en advies. Bij het Nederlandse hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn werken 430 medewerkers. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 17.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 40 landen.

Meer informatie

Het regionale kantoor met showroom opent medio juni. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de heer B.P. Ravelli op 0172 446 708 en via bart.ravelli@jungheinrich.nl.

Heeft u nog vragen?