0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
ERC 216zi Lithium-ion Stapelaar

Internationale Heftruck van het Jaar 2020

Jungheinrich is genomineerd voor een IFOY Award (Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing). De lithium-ion stapelaar ERC 216zi, ’s werelds eerste stapelaar met geïntegreerde lithium-ion accu, is genomineerd in de categorie Beste Magazijntruck.

De beste in intralogistiek

Tijdens de IFOY testdagen in februari heeft Jungheinrich het certificaat Best of Intralogistics in ontvangst genomen. Het certificaat bestaat uit een audit van 3 onderdelen. De machines worden door de jury getoetst op onder meer gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en innovatie en de Nederlandse vakjournalist Theo Egberts onderwerpt de machines aan een uitgebreide praktijktest. 

De Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing (IFOY)

De titels voor de Hef- en Magazijntrucks van het Jaar worden toegekend door een internationale jury van meer dan 20 vakjournalisten. De finalisten worden vergeleken met hun respectievelijke concurrerende modellen of oplossingen. Bij hun beoordeling worden ze bijgestaan door experts van het toonaangevende Duitse Fraunhofer Institut für Materialfluss und Logistik en het testteam van het Nederlandse Buro Andersom.

ERC 214zi/ 216zi (met wielarmheffing)
  • Hefhoogtes: 2400 - 6000 mm
  • Capaciteit: 1400 - 1600 kg

Heeft u nog vragen?