0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
LogiMAT 2023 Key Visual
Jungheinrich op LogiMAT 2023
We're the Intralogistics Pioneers

Ervaar onze duurzame innovaties in automation, digitalisation en e-mobility.

Jungheinrich AG op LogiMAT 2023

Hoe kunnen we samen uw bedrijfsdoelstellingen behalen, duurzame groei mogelijk maken en tegelijkertijd de uitstoot aanzienlijk verminderen? We kijken ernaar uit om deze en andere vragen te beantwoorden van 25 tot en met 27 april 2023 op LogiMAT in Stuttgart (Duitsland).

Hoe kunt u deelnemen?

Ter plaatse in Stuttgart:

Bezoek de Jungheinrich stand B05 in hal 9 en ontmoet één van de 200 internationale experts. Samen ontwikkelen we uw magazijn van de toekomst op maat en maken we uw intralogistiek duurzaam efficiënter.

Via het digitale event:

Kunt u niet naar het live event? Registreer u dan nu voor het digitale event 'Digital Experience of Jungheinrich @ LogiMAT' en beleef alle hoogtepunten via uw smartphone, tablet of computer.

25 april 2023 • 09:30  

Grote productlancering op LogiMAT 2023

LogiMAT 2023 - Program A

Creëer volledig nieuwe mogelijkheden binnen uw magazijn! Geniet van een automatiseringsoplossing die met u meegroeit. Veelzijdig, maar niet complex. Grijp de kans om uw magazijn flexibel, schaalbaar en futureproof te maken.

Leer meer over onze oplossing op LogiMAT

Werk samen met de experts om uw magazijn te automatiseren en zet de koers uit voor een succesvolle toekomst. Dit is het juiste moment om met Jungheinrich de efficiëntie en winstgevendheid van uw magazijn naar een hoger niveau te tillen!

Thema's & Hoogtepunten

Wij hebben voor u:

Jungheinrich showcases & events tijdens LogiMAT 2023

Beleef een innovatieve productlancering, indrukwekkende geautomatiseerde oplossingen, product demo's en - voor alle virtuele deelnemers - het digitale event van Jungheinrich op LogiMAT 2023.

Nico Rosberg
Jungheinrich merkambassadeur

"Jungheinrich en ik hebben een gemeenschappelijk doel: de wereld duurzamer maken met e-mobility en slimme technologieën."

Ontmoet Nico Rosberg op de Jungheinrich stand

Maak kennis met onze merkambassadeur op dinsdag 26 april 2023 (om 11:00) in een boeiende live presentatie op de Jungheinrich stand en kom meer te weten over duurzame intralogistieke oplossingen.

Vraag hier uw ticket aan
 

Waar kunt u ons vinden?

Jungheinrich op LogiMAT

U kunt de Jungheinrich stand op LogiMAT 2023 vinden in hal 9, stand B05.

Digital Experience of Jungheinrich @ LogiMAT

U kunt er niet persoonlijk bij zijn, maar u wilt onze exclusieve content niet missen?
Registreer u nu en ervaar al het nieuws, de hoogtepunten en de productshows in het digitale event van Jungheinrich op LogiMAT 2023 - exclusief op de eerste beursdag, dinsdag 25 april 2023 om 16:00.


Registreer u voor het digitale event

LogiMAT 2023 - Digital Experience Information
LogiMAT 2023 - Digital Experience Sustainability Hub

Jungheinrich nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief:

  • Nieuwe producten
  • Speciale aanbiedingen en promoties
  • Events

Over LogiMAT

LogiMAT is de internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesmanagement. 

De beurs biedt het vakpubliek een uitgebreid overzicht van alle belangrijke thema's in de sector, van inkoop tot productie en leveringen. Aan het begin van het jaar tonen internationale exposanten innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen voor rationalisatie, procesoptimalisatie en kostenreductie van logistieke processen binnen het bedrijf. Het hoofdthema van LogiMAT 2023 is “Connecting Smart Networks”.

MEer informatie

Heeft u nog vragen?