0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage LogiMAT 2022
09-06 - 06/09

Uw digitale Jungheinrich ervaring op LogiMAT

Als u de toekomst van de intralogistiek wilt vormgeven, zal u op zoek moeten gaan naar nieuwe manieren van werken. Dit is wat we bij Jungheinrich met veel passie doen. Bekijk de resultaten op ons digitale event op 9 juni of op de LogiMAT in Stuttgart.

Nieuwe dimensie in intralogistiek

Ervaar de nieuwste innovaties op het gebied van automatisering, digitalisering en e-mobiliteit. In onze online sessies en virtuele showroom demonstreren wij de voordelen van onze mobiele robots, POWERLiNE trucks met geïntegreerde Li-ion accu’s en digitaal gelinkte intralogistiek. Denk bijvoorbeeld aan magazijnoplossingen voor uw semi-geautomatiseerde- of volledig geautomatiseerde magazijn. 

Als bijzonder hoogtepunt hebben we een product lancering die op het punt staat om ruimte en tijd te veranderen. Is uw magazijn klaar voor een nieuwe dimensie in efficiëntie?

Wij willen uw intralogistiek efficiënter en duurzamer maken. Kom naar ons online event waar u in een livechat advies kunt krijgen van ons team van experts. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring in procesoptimalisatie, kunnen wij een intralogistiek systeem ontwikkelen dat is afgestemd op uw behoeften. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Uw digitale ervaring van Jungheinrich op LogiMAT

Registreer nu voor het virtuele LogiMAT event

Jungheinrich aanwezig op LogiMAT in Stuttgart

Denkt u erover om zelf naar de LogiMAT te komen? Van 31 mei t/m 2 juni kunnen bezoekers van de vakbeurs in Stuttgart ons van 09:00 tot 17:00 vinden in hal 9, stand B05. Maak van deze gelegenheid gebruik om met een van onze gespecialiseerde adviseurs te spreken en uitgebreid advies te krijgen over hoe wij uw intralogistieke omgeving toekomstbestendig kunnen maken.  

LogiMAT 2022 - Efficiency

Nieuwe dimensie in efficiëntie

Nieuw. Exclusief. Uitzonderlijk.

Loopt uw magazijn tegen zijn capaciteitsgrenzen aan? Neemt de tijds- en kostendruk voortdurend toe? Is het aantal retourgoederen toegenomen? Of is het beheren van uw magazijn op papier gewoonweg niet meer haalbaar?

Jungheinrich heeft de oplossing: we veranderen ruimte en tijd! Hoe we dat gaan doen? Dat wordt allemaal onthuld op de allereerste dag van LogiMAT en op ons virtuele event. Ervaar de grootste Jungheinrich productlancering aller tijden.

Wij openen een nieuwe dimensie in efficiëntie voor uw magazijn. Want in dit tijdperk van e-commerce en just-in-time levering is niets belangrijker dan efficiëntie als het gaat om het stimuleren van uw winstgevendheid, concurrentievermogen en zakelijk succes.

LogiMAT 2022 - Automation

Nieuwe dimensie in automatisering

Flexibel. Efficiënt. Rendabel. 

Automatisering zet uw magazijn op koers voor toekomstig succes en wij van Jungheinrich helpen u daarbij graag op weg. Onder het motto "Nieuwe dimensie in automatisering" presenteren wij u ons omvangrijke aanbod aan automatische opslagsystemen en mobiele robots. Met de recente uitbreiding van ons AGV (Automated Guided Vehicle)-assortiment met de arculee Autonomous Mobile Robot (AMR), bestrijken wij nu een nog breder scala aan toepassingen. Of het nu gaat om laagheffende of hoogheffende taken, VNA-opslag, vloer-tot-vloer transport, underload transport of robotics-to-goods toepassingen, onze geautomatiseerde trucks en robots maken elk magazijn efficiënter en rendabeler.

U kunt onze oplossingen bewonderen tijdens onze showcases: ontdek bijvoorbeeld de SOTO robot (robotics-to-goods) van onze partner Magazino, onze EKS 215a AGV (hoogheffend), die genomineerd is voor de IFOY Award, plus de nieuwste aanwinst in het Jungheinrich portfolio: de AMR arculee van arculus (underload transport).

LogiMat_2022

Nieuwe dimensie in e-mobiliteit

Duurzaam. Economisch. Baanbrekend.

Lithium-ion technologie zorgt voor een revolutie in de intralogistiek dankzij betrouwbare hoge prestaties en een lager energieverbruik. Li-ion accu’s hebben snelle oplaadtijden en zijn onderhoudsvriendelijk. En omdat lithium-ion technologie ongeveer 21 procent minder CO2 produceert dan loodzuur accu’s, levert ze een waardevolle bijdrage aan duurzaamheid. 

Als enige totaalaanbieder van lithium-ion technologie voor de intralogistiek is Jungheinrich een pionier op dit gebied. Met de geïntegreerde lithium-ion accu, die de afmetingen van de truck aanzienlijk vermindert en tegelijkertijd het comfort en de veiligheid van de medewerkers verhoogt, heeft Jungheinrich opnieuw een nieuwe standaard gezet in de branche. De "POWERLiNE" trucks maken hun naam meer dan waar. Bovendien zijn deze trucks tot aan de aflevering volledig CO2-neutraal.

In onze virtuele showroom vindt u tal van lithium-ion trucks zoals de ERD 220i elektrische stapelaar, die genomineerd werd voor de IFOY Award, en de laagheffende elektrische truck EREi. Praat met een van onze experts en wij helpen u bij elke stap van deze nieuwe dimensie in e-mobiliteit - van planning tot implementatie.

LogiMAT 2022 - Digitalisierung

Nieuwe dimensie in digitalisering

Slim. Transparant. Effectief.

Intralogistiek wordt steeds complexer en dynamischer. Om deze huidige ontwikkelingen bij te kunnen houden, zullen magazijnen zich moeten aanpassen. Ze moeten sneller, flexibeler en vooral transparanter worden - met andere woorden: meer gedigitaliseerd. Bedrijven kunnen alleen concurrerend blijven door alle interne processen in een netwerk onder te brengen en de materiaal- en goederenstroom digitaal te controleren. De gedigitaliseerde magazijnsystemen van Jungheinrich zorgen ervoor dat er sneller kan worden ingespeeld op veranderingen, individuele processen op elkaar worden afgestemd en er een optimale inzet van resources mogelijk is.

Ons team van experts stelt u graag voor aan de nieuwe dimensie in digitalisering op ons online event. Laat u persoonlijk adviseren en kom alles te weten over slimme software zoals het Jungheinrich warehouse- of fleet management systeem, de bekroonde Jungheinrich Logistics Interface of onze digitale assistentiesystemen.

Ontmoet onze merkambassadeur Nico Rosberg op 31 mei in Stuttgart en op ons virtuele event van 9 juni

Portrait Nico Rosberg

"Jungheinrich en ik hebben een gemeenschappelijk doel om de wereld duurzamer te maken door middel van e-mobiliteit en slimme technologieën.”

Ontdek alle dimensies van intralogistiek met Jungheinrich 

Over LogiMAT

LogiMAT is een internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesmanagement.

De vakbeurs biedt een compleet marktoverzicht van alle aspecten van de intralogistieke branche, van inkoop tot productie tot levering. Internationale bedrijven tonen innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen voor de procesoptimalisatie en kostenreductie van interne logistieke processen.

"Uw digitale ervaring van Jungheinrich op LogiMAT" presenteert op 9 juni online alle hoogtepunten van de beurs, evenals websessies, een virtuele showroom en deskundig advies.

Heeft u nog vragen?