Palletstelling

Type MPB / type MPE

De klassieker onder de stellingsystemen

Beweeg de muis over de afbeelding om te vergroten

Vraag direct een offerte aan!

Kenmerken

 • Directe toegang tot alle artikelen
 • Vrije locatie-toewijzing
 • Leverbaar voor handmatige/automatische stellingbediening
 • Willekeurige locatiekeuze in magazijn mogelijk

Palletstellingen zijn de meest gebruikte stellingsystemen. In tegenstelling tot vakstellingen kunnen op iedere etage meerdere pallets tussen twee staanders worden opgeslagen. Zo bereikt u in de standaarduitvoering al een hoogte van 8 tot 10 m. Bovendien kunnen hoogbouwstellingen tot 12 m en bij automatische bediening zelfs tot 40 m worden gevuld. Door extra diepliggers kunnen pallets en andere laadhulpmiddelen indien nodig ook dwars worden opgeslagen.

De voordelen op een rij

 • Bediening
 • Toepassing

Voordelen uitvouwen

Bediening


De stellingen worden net als vakstellingen gevuld met behulp van interne transportmiddelen of bedieningssystemen. Door het gebruik speciale heftrucks voor smalle gangen kunnen ook in de lengterichting voorwerpen in stellingen worden in- of uitgeslagen. De gangbreedte kan daardoor tot 1400 mm worden gereduceerd (smalle gangen).

Toepassing


Palletstellingen zijn geschikt voor grote hoeveelheden losse, hoofdzakelijk gepalleteerde artikelen. Tegenover de blokstapeling bieden palletstellingen de voordelen van een drukvrije opslag en de directe toegang tot alle pallets. De eenvoudige verstelbaarheid van de liggers garandeert de optimale benutting van het magazijn. Ook een dubbelzijdige opslag kan worden gerealiseerd.

Vraag direct een offerte aan!

Palletstelling

De palletstelling is een van de meest gebruikte stellingsystemen. Door de constructie van de palletstelling kunnen op iedere etage meerdere pallets worden opgeslagen. Door het gebruik van speciale heftrucks voor smalle gangen (smalle gangen trucks) kunnen ook in de lengterichting voorwerpen in stellingen worden in- of uitgeslagen. Hierdoor kan de gangbreedte worden gereduceerd. De eenvoudige verstelbaarheid garandeert optimale benutting van het magazijn, waardoor ook een dubbelzijdige opslag gerealiseerd kan worden.

Deskundig advies bij aanschaf van uw palletstelling

De palletstelling is geschikt voor grote hoeveelheden losse, hoofdzakelijk gepalleteerde artikelen. Ruimte besparen scheelt veel geld, wij kunnen u laten zien hoe wij dit aan zouden pakken en wat het daadwerkelijke rendement voor uw bedrijf is om een palletstelling te plaatsen.

Waarom palletstellingen van Jungheinrich?

Palletstellingen van Jungheinrich geven u de zekerheid dat u zo efficiënt mogelijk uw ruimte indeelt met betrouwbare en kwalitatieve producten, want dat is waar Jungheinrich voor staat.

Terug naar magazijnstellingen

Vraag direct een offerte aan!

Anderen bekeken ook:
 • Vakstelling

  Vakstellingen, ook wel éénplaats palletstellingen genoemd, zorgen voor optimale ruimtebenutting speciaal voor gaasboxen. Middels deze stelling heeft u direct toegang tot alle artikelen in uw stelling.

  Meer informatie


  Verrijdbare stellingen

  Verrijdbare Jungheinrich-stellingsystemen bestaan uit op verrijdbare onderstellen gemonteerde vak- en palletstellingen of draagarmstellingen.

  Meer informatie


 • Pushback stelling

  Deze inschuifstellingen bestaan uit in een rij met elkaar verbonden stellingstaanders. Pushback stellingen zorgen voor de beste ruimtebenutting door de Lifo-methode (Last-in-First-out).

  Meer informatie


  Shuttle-diepstapelstelling

  Zelfstandig in de palletgangen rijdende carriers vormen de kern van het Jungheinrich-concept voor compacte shuttle-opslagsystemen.

  Meer informatie


Een deskundig antwoord op uw vragen
Profishop aanbiedingen
 • Compleet pakket
  Legbordstelling met 3 velden
  Legbordstelling met 3 velden

  Veldlast 250kg. Afmetingen 2.000x3.000x400.

  € 351,- Naar de webshop

 • Meer mobiliteit
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast

  Commissioneren in het magazijn en op de productievloer.

  vanaf € 142,- Naar de webshop

 • Top kwaliteit
  Palletstelling type MPB - 4 velden
  Palletstelling type MPB - 4 velden

  Stellinghoogte 3.000 mm of 4.500 mm.

  vanaf € 949,- Naar de webshop

 • Langgoedopslag
  Langarmstelling - eenzijdig
  Langarmstelling - eenzijdig

  4 Standaards met een draagvermogen van 220 kg per arm

  € 779,- Naar de webshop