magazijnveiligheid

Vragen over veiligheid

in het magazijn?

Heeft u vragen over veiligheid in uw magazijn of wilt u de veiligheid in uw magazijn verhogen? Hier vindt u antwoorden en tips en rond magazijnveiligheid.

Veiligheid in het magazijn

Veiligheid in het magazijn

Veiligheid in en rond het magazijn is en blijft een belangrijk issue. Magazijnveiligheid betreft verschillende onderwerpen zoals het correcte in- en uitslaan van goederen, de bediening van magazijntrucks en heftrucks, verkeersveiligheid, opslagregelgevingen en Arbowetgeving. Het is dus uiterst belangrijk dat er strikte en correcte maatregelen genomen worden om de (magazijn) medewerkers te beschermen en de gezondheid en veiligheid op het werk te waarborgen.

Hieronder vindt u een overzicht van artikelen te maken hebben met veiligheid in het magazijn.

Overzicht artikelen: veiligheid magazijn

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Voor de omgang met gevaarlijke stoffen gelden verschillende voorschriften, regels en normen. Hier leest u hoe u de risico’s van gevaarlijke stoffen kunt herkennen.

Veilig werken met de elektrische palletwagen

De elektrische palletwagen is een veelgebruikt intern transportmiddel. Het is belangrijk om de palletwagen op een verstandige manier te gebruiken, zodat schades en ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Volg onze tips op en creëer zo een veilige werkomgeving voor uzelf en uw collega’s. 

Wat te doen bij een accu brand

Per accu verschilt niet alleen de oorzaak waardoor brand kan ontstaan. Maar ook wat u moet doen bij een accu brand? Bel in ieder geval altijd de brandweer! Voor de rest geeft Jungheinrich u advies.

10 tips voor een veiliger magazijn

Wat kenmerkt organisaties die bovengemiddeld goed scoren op het gebied van bedrijfsveiligheid? Wij zetten de 10 meest gebruikte praktische tips uit de veiligste magazijnen van Nederland voor u op een rij...

In 5 stappen naar een veilige werkomgeving

Veiligheid is van levensbelang in uw organisatie. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en hierdoor kan het lastig zijn om de werkomgeving te verbeteren. Maar Jungheinrich heeft een gratis 5 stappenplan ontwikkeld om u te helpen.

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!