0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage EZS_350a
  • 5.000 kg
  • Efficiënte, procesmatige verwerking van transporttaken.
  • Geoptimaliseerde transporttrajecten dankzij nauwkeurige lasernavigatie.
  • Uitgebreide veiligheidssystemen voor verschillende toepassingen.
  • Verschillende koppelingen mogelijk.
  • Eenvoudige integratie in bestaande IT-systemen.

Automatische elektrische trekker EZS 350a

Onze veelzijdige en robuuste EZS 350a verrijken uw productieomgeving als geautomatiseerde trekkers. Ze zijn vooral geschikt voor het doeltreffend trekken van aanhangers met een maximumgewicht van 5.000 kg, bv. voor het bevoorraden van de productie. Het automatisch geleide voertuig (AGV) is ontwikkeld op basis van onze beproefde serievoertuigen, om arbeids- en transportprocessen te optimaliseren. De automatische trekker werkt routinetaken betrouwbaar en procesveilig af en overtuigt daarbij door een nauwkeurige navigatietechniek en een uitgebreid veiligheidsconcept. Een 24 V-draaistroommotor zorgt voor een hoog vermogen bij een gering energieverbruik. Het navigeren gebeurt d.m.v. lasernavigatie met reflectoren op de rijweg. De EZS 350a werkt in mengbedrijf met handmatig bediende trucks en voetgangers, in bestaande structuren of zelfstandig, voor meer efficiëntie bij de productiefaciliteit.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EZS 350a 5.000 kg 12,5 km/h 1.962 mm 24 V

Heeft u nog vragen?