Beginnerscursus heftruck Jungheinrich

Beginnerscursus

Haal bij Jungheinrich al in twee dagen uw officiële veiligheidscertificaat heftruck (heftruckcertificaat). Tijdens de opleiding maakt u als aankomende heftruckchauffeur zich alle aspecten eigen. Zowel in theorie als in praktijk, waarbij u een training in 4 dagdelen volgt. Onze trainer spitst de training zoveel mogelijk toe op persoonlijke werksituaties van u en uw niveau.

U ontvangt het erkende BMWT-TRAIN veiligheidscertificaat heftruck dat 5 jaar geldig is. Ook ontvangt iedereen een praktisch naslagwerk met tips & tricks over veiligheid en het werken met de heftruck.

Doelgroepen

  • Beginnende heftruckchauffeurs (weinig ervaring)
  • Magazijnmedewerkers (weinig ervaring)

Programma

Inhoud dagdeel 1 & 2 (theorie)

Inhoud dagdeel 3 & 4 (praktijk)

Type vorkheftrucks

Rijstijl

Veiligheid & ergonomie

Dagelijks gebruik

Chauffeurseisen

Belangrijke regels

Arbo - wet & regelgeving

Heftrucks op de openbare weg

Verantwoordelijkheden

Diesel & LPG heftrucks

Richtlijnen betreffende het milieu

Verdere praktijkoefeningen

Truckcontrole

Theorie - & rijexamen

Basisbeginsels rijden

In verband met het coronavirus houden wij de regels van het RIVM nauwlettend in de gaten en hebben wij besloten om de trainingen op onze locaties (Alphen aan den Rijn en Hengelo) t/m 21 oktober 2020 te annuleren.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden elders in 2020 of voor alternatieven als een in-company training. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Data 4 dagdelen Alphen aan den Rijn 

Data 2-daagse (beginnerscursus)

10 & 11 november 2020

1 & 2 december 2020

15 & 16 december 2020

Locatie Alphen aan den Rijn

Jungheinrich Trainingscentrum
H.A. Lorentzweg 3 
2408 AS Alphen aan den Rijn

Ons trainingscentrum is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De theorielessen vinden plaats in één van onze trainingslokalen en voor de trainingen met een praktijkdeel maken we gebruik van onze professionele praktijkruimte.

In verband met het coronavirus houden wij de regels van het RIVM nauwlettend in de gaten en hebben wij besloten om de trainingen op onze locaties (Alphen aan den Rijn en Hengelo) t/m 21 oktober 2020 te annuleren.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden elders in 2020 of voor alternatieven als een in-company training. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Data 4 dagdelen Hengelo

Data 2-daagse (beginnerscursus)

27 & 28 oktober 2020

17 & 18 november 2020

8 & 9 december 2020

Locatie Hengelo

Jungheinrich Hengelo
Vosboerweg 7
7556 BT Hengelo

Heeft u nog vragen?