0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Combitruck banner

Combitruck

Een combitruck is een magazijntruck met hefhoogtes van meer dan 16 meter en gangpadbreedtes van 1500 mm. Met de inzet van een combitruck benut u de hoogte van uw magazijn optimaal, wat de prestaties en efficiëntie van uw magazijn vergroot. 

Combitrucks zijn er in twee soorten: als man-up, waarbij de chauffeur omhoog wordt geheven, en als man-down. Man-up combitrucks zijn geschikt voor het orderverzamelen in de hoogte. Combitrucks zijn in te zetten als manuele trucks en als semi- of volautomatische truck.

Combitruck Jungheinrich voor elk magazijn

Onze combitrucks hebben verschillende internationale prijzen gewonnen, waaronder meerdere IFOY Awards, de Red Dot Design Award, de Best of Industry Award en de IF Design Award. Onze combitrucks zijn modulair gebouwd en geheel naar wens aan te passen en uit te breiden. Optionele assistentie- en veiligheidssystemen maken het werken met onze combitrucks aangenaam, veilig en efficiënt.

Voordelen van een Jungheinrich combitruck:

✓ Flexibel en naar wens aan te passen dankzij modulaire bouw
✓ Met 2 Ploegen Garantie: dankzij regeneratief remmen en dalen gaat accu tot 2 ploegen mee 
✓ Inzetbaar als manuele, semi- of volautomatische truck; trapsgewijs automatiseren is mogelijk
✓  Ergonomisch, door royale werkplek met doordachte details en slimme assistentiesystemen
✓ Verkrijgbaar met lithium-ion technologie*

*Uitgezonderd EKXa AGV-modellen

Combitruck EFX Combitruck EFX 410/413 >


Combitruck EKX Combitruck EKX 410/516 >


Combitruck met hoge prestaties 

Door de modernste motortechniek en een bijzonder effectief energiemanagement leveren onze combitrucks hoge prestaties. Het terugwinnen van energie tijdens het remmen en dalen, maakt onze combitruck efficiënt in gebruik. Van onze manuele en semi-geautomatiseerde combitrucks met lithium-ion accu profiteert u van een maximale omslag bij een gering verbruik.

Geautomatiseerde combitrucks

Door de combitruck uit te rusten met automatische componenten profiteert u van meer efficiëntie en veiligheid. Onze semi-geautomatiseerde combitrucks zijn uitgerust met de navigatiemodule warehouseNAVIGATION. Met warehouseNAVIGATION bepaalt de combitruck zelf de optimale rijweg, waardoor u tot 25% hogere orderpickprestaties bereikt. De volledig geautomatiseerde combitrucks, AGV-model EKXa blinkt uit in hoge prestaties, nauwkeurige navigatie en een grote procesbetrouwbaarheid.

Combitruck met meer ergonomie

Elke combitruck is zo ontworpen dat de chauffeur zich volledig kan richten op zijn werk. Het intuïtieve bedieningsconcept met grote display, het verstelbare bedieningspaneel, de ruime opbergmogelijkheden en de ergonomische stoelpositionering maken het werken met onze combitrucks zeer aangenaam. 

Heeft u nog vragen?