0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck accu

Heftruck accu's

De juiste heftruck accu

De accu is bepalend voor het presteren van uw elektrische heftrucks en magazijntrucks. Met een te kleine accu kunt u het werk niet afmaken, maar voorzien van een grotere en zwaardere verbruikt uw truck meer energie. Daarnaast slijt een heftruck accu met overcapaciteit harder. Wij bieden precies de juiste accu voor uw inzetduur en - omstandigheden.

Efficiënt, duurzaam, onderhoudsvrij.

Efficiënt, duurzaam, compact en met 8 jaar garantie. Dat zijn de voordelen van de innovatieve lithium-ion accu’s van Jungheinrich. Duurzame lithium-Ion heftruck accu's in 110/240/360/480 Ah uitvoeringen. Laat u door onze experts adviseren.

Lees hier meer

Keuze uit onderhoudsvrije accu's in 24 en 48 volt-uitvoering voor licht gebruik, standaard loodzuur accu's in 24, 48 en 80 volt-uitvoering voor licht tot middelzwaar gebruik & loodzuur accu's met verlengd onderhoudsinterval. Geschikt voor lichte tot zware inzetomstandigheden.

Lees hier meer

U kunt gedemineraliseerd water ofwel duur inkopen of efficiënt en voordelig, tot wel 70% voordeliger, zelf produceren. Dat gaat heel eenvoudig met de ionenwisselaar van Jungheinrich.

Lees hier meer

Reduceer uw kosten en verhoog uw efficientie! Retrofit: laat uw truck(s) aanpassen naar de lithium-ion technologie van Jungheinrich.

Lees hier meer

Waarom Jungheinrich voor uw heftruck accu? 

Onze heftruck accu's zijn perfect afgestemd op onze producten. Wij garanderen hiermee een langdurige, betrouwbare en altijd geschikte inzet. We zijn zelf gestart met de productie van lithium-ion accu's voor onze interne transportmiddelen. Dankzij het lage energieverbruik van Jungheinrich trucks, kan de accu vaak kleiner zijn dan u denkt.

Deskundig advies bij aanschaf van uw heftruck accu

Haal het optimale uit uw accu door voor elke inzet de juiste heftruck accu te gebruiken. Vraag hier een adviesgesprek aan om vrijblijvend de mogelijkheden met onze batterijspecialisten te bespreken.

Retourname van oude accu's

Uw oude, afgedankte accu’s halen wij graag kosteloos bij u op en verwerken wij op milieuvriendelijke wijze. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of meer informatie.

Heeft u nog vragen?