0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
MVO Jungheinrich

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Jungheinrich is wereldwijd toonaangevend in het produceren van innovatieve intern transport oplossingen. De manier waarop wij onze processen, de kwaliteit, de veiligheid en het milieu borgen is duurzaam. 

De toenemende aandacht van het bedrijfsleven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft als gevolg dat leveranciers kritisch worden beoordeeld op duurzaamheidsaspecten. Samenwerken met Jungheinrich betekent dat uw organisatie participeert in een groeiende keten van duurzame producenten. Deze ketensynergie is een effectieve manier om milieuvriendelijk ondernemen te stimuleren, het draagt bij aan de verbetering van energieneutraal produceren en het verminderen van de CO₂-emissie. Jungheinrich Nederland is een solide logistiek partner en een betrouwbare schakel in een duurzaam verantwoorde keten.

Het zoeken naar verbeteringen op milieugebied in alle kernactiviteiten – beginnend bij onze producten, eindigend bij onze services – zit daarom ook in onze processen verankerd.

We introduceren aan de lopende band nieuwe technologieën die de gevolgen voor het milieu minimaliseren. Zo werken we aan een constante vermindering van de impact van onze productieprocessen, producten en diensten.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?