Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
EFG 4 serie 2023 teaser
Productnieuws

Maak kennis met de vernieuwde EFG 4 heftruckserie

Met de vernieuwde EFG 4-serie brengt Jungheinrich een reeks uiterst krachtige en comfortabel te bedienen elektrische heftrucks op de markt. Dankzij beter zicht, meer kracht, meer ruimte voor de chauffeur en de nieuwste lithium-ion techniek koppelen de trucks efficiëntie aan productiviteit. 

Alhoewel hij veel op zijn voorganger lijkt, is de nieuwe EFG 4-serie van een ander niveau. Met de toevoeging van de EFG 435 is het hefvermogen van de heftruckserie vergroot van 2,5 tot en met 3,5 ton. Verder biedt de range drie masttypes voor hefthoogtes van 2.900 tot 7.500 mm waarbij de heftrucks van 2,5 en 3 ton ook in een ruimtebesparende, korte chassisversie leverbaar zijn. Daarbij zorgen tal van optionele assistentiesystemen zoals addedVIEW, driveCONTROL en liftCONTROL voor maximale veiligheid en bescherming.  

Ergonomie en verbeterd zicht

Vernieuwd en vooral verbeterd zijn het zicht rondom, de ruimte en ergonomie voor de chauffeur en de prestaties in het algemeen. Allereerst zorgt de vernieuwde, volledig ontkoppelde cabinemontage voor extra comfort en een gereduceerd geluidsniveau. Trillingen worden slechts minimaal doorgegeven en dat is een voelbaar, dagelijks terugkerend voordeel. Ook de vergrote voetruimte en verbeterde positie van de pedalen zal menig chauffeur aanspreken. Hoe groot de veiligheidsschoenen ook zijn, iedereen vindt genoeg ruimte op de cabinevloer. 

De versmalde dakstijlen en geoptimaliseerde mastconstructie van de nieuwe EFG 4-serie zorgen voor beter zicht rondom en op de vorken. Ook het oppervlak van het panoramadak is groter en dankzij nieuwe, optionele camerasystemen is ook zicht achter de heftruck optimaal. 

In de cabine treffen we nieuwe railconcepten voor handige montage van additionele apparatuur zoals displays of scannerhouders. De cabine is zelfs te voorzien van een sound module. Hieraan kan de chauffeur een telefoon koppelen voor muziek en communicatie. 

Prestaties primair

Door de inzet van niet één maar twee geoptimaliseerde rijmotoren, elektronica én software zijn de prestaties van de vernieuwde EFG 4-serie eveneens van een hoger niveau, ongeacht of het gaat om de Efficiency of drive&liftPLUS uitvoering. Met hogere snelheden voor zowel het rijden als het heffen kunt u meer werk verzetten. Het Heavy-duty hydrauliekblok stuurt eventuele aanbouwapparatuur optimaal aan. Moderne lithium-ion techniek zorgt daarbij voor minimaal energieverbruik en maximale inzetduur. Tussendoor opladen is geen enkel probleem en onderhoud aan de accu is niet meer aan de orde. En wie toch liever een loodzuur accu wil gebruiken, ook dat is geen probleem. 

De nieuwe EFG 4-serie stelt de norm binnen de populaire heftruckklasse van 2,5 tot en met 3,5 ton. Vertrouwd als een Jungheinrich, vernieuwd waar het beter kon en leverbaar met alle denkbare service en garanties.

Bekijk de productpagina voor meer informatie en specificaties:
 

EFG 425k/ 425/ 430k/ 430/ 435/ S30
Elektrische heftruck 4-serie

   -   Draagvermogen: 2.500 - 3.500 kg

   -   Hefhoogte: 2.900 - 7.500 mm

   -   Heftrucks voor de zwaardere inzet

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?