Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Stage Logistiksysteme
Wij zetten 24/7 een stap extra

Service en support voor geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen

Tijdens uw bedrijfsactiviteiten staan wij voor u klaar met schaalbare service- en supportoplossingen. In Nederland zijn er meer dan 200 ervaren Jungheinrich servicemonteurs en After Sales medewerkers om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het onderhoud aan geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen. Zij zorgen zo voor een maximale beschikbaarheid van het systeem – dag in dag uit, de klok rond.

Service- en supportoplossingen op maat

Om ervoor te zorgen dat uw geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologie en probleemloos werken, stellen we een op maat gemaakte serviceoplossing samen die aan uw behoeften voldoet. Onze diensten omvatten:

  • Inspectie
  • Onderhoud
  • Veiligheidscheck
  • Reparatie
  • Onderdelenservice
  • Software support

Inspection Logistics services

Jungheinrich inspectie

Onze controle, uw prestaties.

Minimaliseer het risico op stilstand door uw geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen regelmatig te laten inspecteren. Ervaren Jungheinrich servicemonteurs onderzoeken op frequente basis de functionaliteit van de onderdelen en componenten van uw systeem. We besteden hierbij bijzondere aandacht aan veiligheidscomponenten zoals branddeuren. Onze inspectie omvat:

  • Gebruik van professioneel diagnosegereedschap
  • Onmiddellijke reparatie van kleine defecten
  • Indien nodig, het opstellen van een reparatielijst voor preventieve reparaties

Maintenance Logistics services

Jungheinrich onderhoud

Volledige toewijding aan uw geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen.

Door regelmatig onderhoud verhogen we de levensduur, beschikbaarheid en veiligheid van uw logistieke systemen. Versleten of defecte apparatuur en componenten worden in een vroeg stadium opgespoord en vervangen. Zo voorkomt u onnodige stilstand en behoudt u de prestaties van uw systeem. Onze Jungheinrich servicemonteurs stellen samen met u de onderhoudsplanning op, om de impact op uw lopende activiteiten te minimaliseren.

Safety check Logistics service

Jungheinrich veiligheidscheck

Neem het zekere voor het onzekere met controles.

Wij zorgen ervoor dat uw geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen altijd perfect en veilig werken. De servicemonteurs van Jungheinrich voeren regelmatig de nodige veiligheidscontroles uit, zodat u aan alle wettelijke eisen kunt blijven voldoen. Uw voordelen:

  • Verminderd risico op stilstand door preventieve maatregelen
  • Conform de huidige regelgeving voor systeemveiligheid
  • Documentatie en gedetailleerde beoordeling van de inspectieresultaten

Repair Logistics services

Jungheinrich reparatie

Ons recept voor een soepele werking.

Als het systeem niet naar behoren functioneert, telt elke minuut om uw productiviteit te blijven garanderen. Dankzij ons uitgebreide directe verkoopnetwerk, zijn onze mobiele en professioneel opgeleide servicemonteurs nooit ver weg. Op verzoek, of afhankelijk van de grootte van de geautomatiseerde logistieke systemen en de eisen die aan de magazijninrichtingen worden gesteld, kunnen wij onze monteurs ook direct bij u op locatie stationeren. Met behulp van de bij u opgeslagen reserveonderdelen kunnen alle reparatiewerkzaamheden snel worden uitgevoerd. Onze diensten omvatten:

  • Nauwkeurige lokalisatie van de bron van de storing
  • Gebruik van de nieuwste diagnose-instrumenten
  • Eenvoudige vervanging van defecte onderdelen
  • Snel herstel van de volledige functionaliteit van uw systeem

Spare parts Logistics services

Jungheinrich onderdelenservice

Geschikte reserveonderdelen altijd op locatie.

Om lange perioden van stilstand te voorkomen, zorgen wij ervoor dat de juiste reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw geautomatiseerde systemen en magazijninrichting direct ter plaatse beschikbaar zijn. Onze servicemonteurs zorgen er door regelmatig onderhoud voor dat alle onderdelen naar behoren functioneren. Ook de reparatie en revisie van hoogwaardige reserveonderdelen behoren tot ons serviceaanbod. Gangbare onderdelen die niet direct op uw locatie beschikbaar zijn, kunnen binnen 24 uur vanuit ons onderdelenmagazijn overal in Europa worden geleverd. U profiteert van:

  • Snelle beschikbaarheid van functionele reserveonderdelen
  • Voorraadbeheer op basis van behoefte
  • Efficiëntere kosten en opslag

Stage Software & IT-Systeme

Jungheinrich software support

De kennis en expertise die u nodig hebt.

Onze supportmedewerkers zijn uw aanspreekpunt voor softwareproblemen en algemene vragen over uw geautomatiseerde logistieke systemen of magazijninrichtingen. In de regel reageren wij binnen enkele minuten tot maximaal een uur op belangrijke supportvragen. Dit minimaliseert voor u het risico op uitval en garandeert de maximale inzetbaarheid van uw systeem, 365 dagen per jaar. We bieden ondersteuning op de volgende gebieden:

Jungheinrich service- en supportpakketten

Professionele ondersteuning wanneer u die nodig hebt.

Onze servicemonteurs staan u te allen tijde bij met service en support – telefonisch of op locatie. Het eerste aanspreekpunt is altijd onze telefonische support. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij de meeste softwaregerelateerde problemen snel en eenvoudig oplossen via toegang op afstand. In het geval van een hardwarestoring wordt er contact opgenomen met een servicemonteur om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Met op maat gemaakte service- en supportpakketten garanderen wij een maximale beschikbaarheid van uw geautomatiseerde logistieke systemen en magazijninrichtingen. Uw voordelen:

  • Verschillende serviceniveaus, afgestemd op uw behoeften
  • 24/7 beschikbaar voor volledige controle en betrouwbaarheid
  • Service uitgevoerd door hooggekwalificeerd personeel

Onze hardware servicepakketten:

Onze software supportpakketten:

We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u nog vragen?