Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Stage Behälterfördertechnik
Een intelligent modulair systeem

Bakken conveyor systemen

Automatische bakkensystemen zijn de sleutel tot intelligente magazijnautomatisering, maximale dynamiek en een integraal procesontwerp. In combinatie met het Jungheinrich magazijnbeheersysteem tilt u uw materiaalstroom naar een geheel nieuw niveau.

Transport van bakken, dozen, trays en producten tot max. 50 kg

Het uiterste doen voor de materiaalstroom: geavanceerde conveyor systemen voor bakken effenen het pad naar innovatieve magazijnautomatisering, extra machine-integratie en verbindingen met efficiënte en uitgebreid geoptimaliseerde intralogistieke processen. De focus ligt hierbij op het transporteren, sorteren, in- en uitvoeren en het bufferen en stuwen van materialen en goederen - zodat uw logistiek efficiënt, betrouwbaar en snel blijft verlopen.

Flexibel in alle situaties: het modulaire systeem van Jungheinrich

Onze bakken conveyor systemen zetten u op het goede spoor. En niet alleen dankzij transportsnelheden tot 1,50 m/s. Ze openen ook volledig nieuwe mogelijkheden voor magazijnautomatisering en aansluiting op efficiënte en maximaal kosteneffectieve intralogistieke processen. Dit kunt u onder andere doen met een zo klein mogelijk vloeroppervlak en door hoogteverschillen van de transportbanden te overbruggen. 

Geïntegreerde planning leidt tot meer efficiëntie en kosteneffectiviteit

In combinatie met het Jungheinrich magazijnbeheersysteem kunnen onze innovatieve, volledig schaalbare bakkenbaansystemen uw intralogistieke processen naar een hoger niveau tillen. Deze holistische planning wordt aangevuld door ons serviceaanbod. In combinatie met lage onderhoudseisen en een hoge energie-efficiëntie kunt u de totale bedrijfskosten van uw faciliteit optimaliseren. Op deze manier kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw logistiek en op de kosteneffectiviteit ervan op de lange termijn.

Til uw materiaalstroom naar een hoger niveau met onze bakken conveyor systemen.

Maak nu een afspraak!

Heeft u nog vragen?