Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
EFG B serie Li-Ion
Productnieuws

Heftruck EFG B-serie nu ook leverbaar met lithium-ion accu

De vorig jaar geïntroduceerde B-serie heftrucks zijn instapmodellen voor de dagelijkse transport- en stapeltaken. Vanaf heden is deze serie naast loodzuur, ook beschikbaar met lithium-ion accu.

Jungheinrich kwaliteit en garantie

Zowel de lithium-ion accu als de lader en heftruck zijn optimaal op elkaar afgestemd en voldoen aan de Jungheinrich-standaard; een voorwaarde voor maximaal rendement en inzetzekerheid. De kobaltvrije 48V lithium-ion accu’s zijn gemaakt van lithiumijzerfosfaat (LFP), een betrouwbare en stabiele techniek. Daarnaast rust op de li-ion techniek uitgebreide garantievoorwaarden van 8 jaar en een 100% Tevredenheid Garantie.

Eenvoudig in gebruik

De lithium-ion accu wordt samen met de Comfort Charge laadaansluiting op de truck geleverd, welke direct toegankelijk is via een laadklep aan de rechterzijde van de heftruck. Hierdoor hoeft de accudeur niet meer te worden geopend. De laadklep is daarnaast voorzien van een veiligheidssensor waardoor er niet met de truck kan worden gereden wanneer deze openstaat.

De EFG BA/BB/BC zijn ontworpen voor incidenteel gebruik in eenploegendienst en vooral bedoeld voor klanten die ook in het instapsegment niet zonder de bewezen Jungheinrich-kwaliteit willen.

Bekijk de B-serie

Heeft u nog vragen?