Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
AMR Collection (5)
Productnieuws

Arculee M zorgt voor maximale prestaties bij pallettransport

De mobiele robots familie van Jungheinrich heeft een nieuwe telg: de arculee M; een multifunctionele hulp en de perfecte oplossing om intern transportprocessen te optimaliseren. In de dagelijkse inzet overtuigt de arculee M met een hoog gebruiksgemak en een groot aanpassingsvermogen.

Net als de arculee S is de arculee M bedoeld voor underload transport. De autonome mobiele robot rijdt onder de last, tilt deze op en transporteert hem naar de gewenste locatie. Waar de arculee S autonoom lasten tot 1.000 kg verplaatst, is de nieuwe broer sterker. De arculee M is speciaal ontwikkeld voor pallettransport en verplaatst lasten tot 1.300 kg en met een hoogte van maximaal 2,1 meter. Daarbij bereikt de AMR een topsnelheid van 1,6 m/s.

Compact en wendbaar

Ondanks het hogere draagvermogen is de arculee M compact en wendbaar. De robot draait om zijn eigen as en blijft binnen de afmetingen van een europallet. Dat betekent optimaal ruimtegebruik en maximale manoeuvreerbaarheid. De kracht van de arculee M zit hem in het transporteren van allerlei soorten pallets, zowel in de lengte als in de breedte, middels verschillende backpacks.

Veiligheid voorop

De arculee M navigeert snel en betrouwbaar door vooraf gedefinieerde gebieden. Het geoptimaliseerde routemanagement met slim fleet management is best-in-class. Tijdens zijn inzet biedt de autonome mobiele robot maximale veiligheid in omgevingen waar zowel mensen als machines werken. De arculee M is voorzien van 360° sensortechnologie. Een betrouwbare lastdetectie en positiebewaking zorgen voor een veilige lasthandling en transport. De navigatie op basis van contouren en het optioneel autonoom vermijden van obstakels staan garant voor flexibiliteit en robuustheid in elke situatie. Omdat de arculee M is uitgerust met krachtige lithium-ion technologie, kan de robot snel tussentijds worden opgeladen en is de AMR vrijwel 24/7 inzetbaar.

Mobiele robot demo's

Nieuwsgierig of mobiele robots passen in uw logistieke operatie? Kom dan langs bij onze AMR en/of AGV demo in Alphen aan den Rijn en ontdek de mogelijkheden.
 

Quickscan mobiele robots (AGV’s/AMR’s)
Is uw operatie geschikt voor inzet van mobiele robots?

Met de Jungheinrich Quickscan heeft u in slechts 10 stappen inzicht over haalbaarheid en besparingspotentieel.

Lees hier meer

 

Heeft u nog vragen?