Elektrische heftruck

Elektrische heftruck

Een elektrische heftruck van Jungheinrich kan vandaag de dag niet alleen binnen, maar ook buiten goed worden ingezet. De elektrische heftruck beschikt over een spatwaterdichte elektronica en accu, zodat regen en andere weersomstandigheden geen probleem zijn.

Elektrische heftruck EFG 110 - 115

Draagvermogen: 1 tot 1,5t. Hefhoogte: 2300 - 6500 mm. Deze elektrische heftruck vormt de ideale oplossing in magazijnen waar de ruimte zeer beperkt is.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Elektrische heftruck EFG 213 - 220

Draagvermogen: 1,3 tot 2t. Hefhoogte: 3000 - 6500 mm. Hoogproductieve elektrische heftruck met de nieuwste generatie AC-draaistroomtechniek voor een laag energieverbruik.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Elektrische heftruck EFG 316 - 320

Draagvermogen: 1,6 tot 2 t. Hefhoogte: 3000 - 6500 mm. Nog efficiënter, nog voordeliger. Voor deze elektrische heftruck met voorwielaandrijving is ook een intensieve inzet geen probleem.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Elektrische heftruck 425 - S30

Draagvermogen: 2,5 - 3t. Hefhoogte: 2900 - 7500 mm. Zuinig verbruik - top prestaties. Deze elektrische heftrucks bieden de hoogste omslagprestatie bij zeer zuinig energieverbruik - binnen of buiten.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Elektrische heftruck EFG 535 - S50

Draagvermogen: 3,5 tot 5t. Hefhoogte: 2846 - 7320 mm. Ergonomisch lasten tot 5.000 kg heffen.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Deskundig advies bij aanschaf van uw elektrische heftruck

Bij de aanschaf van een elektrische heftruck speelt er meer dan de aanschaf van de truck alleen. De elektrische heftruck haalt zijn energie uit een accu, die moet worden afgestemd op het gebruik. Met een te kleine accu komt de heftruck stil te staan, maar een overgedimensioneerde accu slijt sneller. Accu’s die via de zijkant van de heftruck kunnen worden gewisseld, bieden uitkomst voor een extra lange inzet in ploegendiensten.

Waarom een elektrische heftruck van Jungheinrich

De elektrische heftruck van Jungheinrich is de energiezuinigste, duurzaamste en productiefste vorkheftruck in het segment. Deze truck biedt de oplossing voor elk transportprobleem in elke branche. Neem contact op voor deskundig advies.

Jungheinrich biedt nu ook de 2 Ploegen Garantie: 2 ploegendiensten met 1 acculading. 

< terug naar heftruck overzicht

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Gebruikt, huren of leasen?

Zoekt u een gebruikte heftruck of wilt u liever leasen of huren? Bekijk onze huur en lease mogelijkheden.

Gebruikte heftrucks

Heftruck verhuur 

Heftruck leasing