Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Banner DJMiddelkoop
Ruimte besparen dankzij geïntegreerde li-ion accu

DJMiddelkoop

Luchtvrachtspecialist DJMiddelkoop uit Nieuw-Vennep is in haar 92-jarige bestaan uitgegroeid van een transportbedrijf tot een specialist in luchtvracht.

Op een terrein van 20.000 m2 beschikt het familiebedrijf over een pand van 8.000 m2 voor de afhandeling van General Cargo en de gespecialiseerde deelgebieden Pharma en High Value logistiek. Het bedrijf is een tweede linie afhandelaar met douane-status en TAPA-certificatie voor haar loodsen en trucks.

POWERLiNE als duurzaam alternatief

De focus van DJMiddelkoop staat scherp gericht op duurzaamheid. Dit zie je niet alleen terug in de grotendeels gasloze operatie, de warmtepompen, de vele zonnepanelen op het dak en de stapsgewijze elektrificatie van het externe wagenpark, maar ook in het intern transport. Onlangs stapte DJMiddelkoop over van leverancier voor haar 70 trucks met loodzuur accu’s op Jungheinrich trucks uit de POWERLiNE serie met geïntegreerde lithium-ion accu. De nieuwe vloot telt ook een 30-tal EJE 114i palletwagens met de handzame Li-ion accukoffer. Tevens maakt het bedrijf nu gebruik van het Jungheinrich Fleet Management Systeem (FMS).

Inzetzekerheid en beter beheer van de vloot

Door de overstap op Jungheinrich lithium-ion trucks is DJMiddelkoop geen grote accu’s meer te wisselen voor haar 24/7 inzet. Tussentijds laden volstaat. Ook het accuonderhoud is vervallen. Dat de Jungheinrich trucks CO2-neutraal zijn geproduceerd past samen met de lagere energiekosten en lange levensduur perfect binnen de duurzaamheidsvisie. De supercompacte en wendbare palletwagens besparen een palletplaats per vrachtwagen. Jungheinrich FMS zorgt daarbij voor een beter vlootbeheer en een hogere betrokkenheid van de chauffeurs.

Download het uitgebreide klantverhaal

Ook interessant

Heeft u nog vragen?