Wij zoeken nieuwe collega's.

Dit is je kans!

Lees meer over je carrièremogelijkheden bij Jungheinrich Nederland. Pak deze kans en solliciteer. We kijken er naar uit om met jou kennis te maken.

Werken bij Jungheinrich

Je weet wat je te bieden hebt en je wilt het verschil maken? Je bent op zoek naar een team van echte professionals die jou nieuwe vaardigheden bij kunnen brengen, maar ook van jou kunnen leren? Je waardeert een prettige werksfeer waarbinnen ondernemerschap en ambitie worden gestimuleerd? In plaats van aan te nemen dat ‘one size fits all’, streven wij er al sinds 1953 als marktleider naar om de beste individuele oplossing voor onze klanten te bieden. Heb jij de wens om bij te dragen aan ons succes en wil je aan de slag met jouw kwaliteiten, dan heten we jou graag welkom bij Jungheinrich!

Vacatures >

Jungheinrich heeft diverse vacatures op verschillende afdelingen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk hier het overzicht van alle openstaande vacatures bij Jungheinrich Nederland.

Open sollicitatie >

Jungheinrich heeft diverse vacatures op verschillende afdelingen

Geen vacatures in je vakgebied, maar wel gemotiveerd? Stuur een open sollicitatie!

Jungheinrich als werkgever >

Collega's vertellen hoe het is om te werken bij Jungheinrich

Hart voor de zaak en elkaar, de wil om ervoor te gaan, de wens om bij te dragen aan het succes van een marktleider. Dat is werken bij Jungheinrich!

Contact de HR afdeling >

Contactgegevens van Jungheinrich HR

Wil je met ons in contact komen? Vragen over onze vacatures? Hier vind je de juiste contactpersonen.

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.

Zijn er op dit moment geen vacatures in je vakgebied, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Volg dan het Jungheinrich Vacatures Twitter account.