Jouw collega's

 

Werken bij Jungheinrich > Jouw collega's

Jouw collega's

Wil jij écht weten wat je kunt verwachten van een baan bij Jungheinrich? Niemand kan je dat beter vertellen dan onze eigen collega’s. Hieronder laten wij hen aan het woord en delen zij hun verwachtingen en ervaringen met je. Je kunt direct kiezen voor medewerkers die de door jou geambieerde richting volgen, maar misschien vind je het ook wel leuk om meer gevoel te krijgen bij de andere takken van ons bedrijf. Smaken deze verhalen naar meer? Je bent van harte welkom om te solliciteren! 

Heb jij het gele bloed?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commerciële buitendienst

Hier werken onze Account Managers: collega’s die de relatie met onze bestaande en nieuwe klanten onderhouden en die samen met hen steeds op zoek zijn naar de beste logistieke oplossing. Heb jij een positieve drive en zie jij overal kansen om te verzilveren? Ben je gemotiveerd om een trouwe klantenkring op te bouwen en uit te breiden? Lees dan de verhalen van jouw toekomstige collega’s en laat je door hen enthousiasmeren! 

 

Lees hier de verhalen van jouw toekomstige collega’s >

Binnendienst

Onder de binnendienst vallen alle afdelingen die de interne organisatie vormgeven en ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan HR, Finance, Marketing, Support en ICT. De mensen die hier werken, zorgen dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan om succesvol te zijn. Ben jij zo’n professional en wil jij onze organisatie ondersteunen om succesvol te zijn? Maak dan kennis met de collega’s die jou al zijn voorgegaan! 

 

Lees hier de verhalen van jouw toekomstige collega’s >

Service/After Sales

Hieronder vallen de servicemonteurs die onderhoud en reparaties verrichten aan onze heftrucks en andere interne transportmiddelen, en ook de collega’s die zorgen dat zij dat op een goed georganiseerde manier kunnen doen. Dus kun jij de techniek laten werken? Vind jij flexibiliteit en zelfstandigheid belangrijk en houd jij van afwisseling? Dan vind je bij Jungheinrich gelijkgestemde collega’s die je daar graag meer over vertellen. 

 

Lees hier de verhalen van jouw toekomstige collega’s >

 

 

Ga terug naar de werken bij Jungheinrich pagina >