Werken bij Jungheinrich

Werken bij Jungheinrich

Ken jij Jungheinrich vooral van onze bekende gele heftrucks? Dan hebben wij een verrassing voor je: sinds 1953 zijn wij Europees marktleider op het gebied van intern transport en opslagsystemen, van een simpele veiligheidspion en heftrucks tot en met complete magazijninrichtingen voor distributiecentra. Werken bij Jungheinrich betekent dus werken bij een dynamische onderneming met in totaal 16.000 medewerkers in 39 vestigingslanden. Tegelijkertijd heerst bij ons nog de collegiale sfeer van een familiebedrijf. Je krijgt hier goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen, op welke functie je ook solliciteert. Denk jij dat jouw kwaliteiten bij Jungheinrich tot hun recht komen? Kom dan snel kennismaken!

Groei mee met ons succes

Onze vacatures

Bij Jungheinrich werken professionals met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Als je net van school komt, kun je bij ons een vliegende start maken. Ben je toe aan een volgende stap, dan geef je jouw carrière hier een nieuwe impuls. Zoek jij een commerciële uitdaging, een baan in de techniek of een afwisselende kantoorfunctie? Bekijk dan de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. 

 

Bekijk onze vacatures >

Jouw collega’s

Bij Jungheinrich kom je terecht in een team van gedreven professionals. We staan voor elkaar klaar en helpen je graag verder in jouw werk. Groei en ontwikkeling vinden we belangrijk, omdat de lat in onze branche nu eenmaal hoog ligt. Inzet, enthousiasme, samenwerking en innovatie: je vindt het allemaal terug in ons ‘gele bloed’. Gaat jouw hart daarvan sneller kloppen? Maak dan alvast kennis met jouw toekomstige collega’s en lees meer over hun ervaringen.

 

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s >

Jungheinrich als werkgever

Als marktleider proberen wij de beste mensen aan ons te binden. Een goed salaris draagt daar uiteraard aan bij, maar onze grootste troef is dat jij je bij ons kunt blijven ontwikkelen. Dus vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren en daarmee bij te dragen aan ons succes? Dan mag je rekenen op veel waardering én mooie vooruitzichten. We vertellen je graag meer over wat je van Jungheinrich als werkgever kunt verwachten.

 

Lees wat je van ons kan verwachten >

Ons businessmodel

Bij Jungheinrich staan we iedere dag klaar om onze klanten nóg beter te bedienen met passende oplossingen en een uitmuntende service. In Nederland hebben we ons portfolio georganiseerd in zeven businessthema’s, waaronder dan weer verschillende afdelingen vallen. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar we hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Wil jij weten waar jij op jouw plek zou zijn bij Jungheinrich? Bekijk dan ons businessmodel. 

 

Lees meer over ons businessmodel >

Onze missie & visie

‘’Als makers van interne logistiek zetten wij onze innovatiekracht in om onze producten, diensten en processen nog beter en efficiënter te maken. Dat doen wij met visie, vakmanschap en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Vanuit ons langetermijnperspectief denken wij altijd vooruit. Wij nemen doordachte beslissingen; voor onze klanten, onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Dat verantwoordelijkheidsbesef komt voort uit onze lange historie als een succesvol familiebedrijf.’’

 

Kom erachter waar wij voor staan >