0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Werken bij Jungheinrich

Werken bij Jungheinrich

Ken jij Jungheinrich vooral van onze bekende gele heftrucks? Dan hebben wij een verrassing voor je: sinds 1953 zijn wij Europees marktleider op het gebied van intern transport en opslagsystemen, van een simpele veiligheidspion en heftrucks tot en met complete magazijninrichtingen voor distributiecentra. Werken bij Jungheinrich betekent dus werken bij een dynamische onderneming met in totaal 18.000 medewerkers in 40 vestigingslanden. Tegelijkertijd heerst bij ons nog de collegiale sfeer van een familiebedrijf. Je krijgt hier goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen, op welke functie je ook solliciteert. Denk jij dat jouw kwaliteiten bij Jungheinrich tot hun recht komen? Kom dan snel kennismaken!

Groei mee met ons succes

Actueel aanbod

Bij Jungheinrich werken professionals met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Ben je toe aan een volgende stap, dan geef je jouw carrière hier een nieuwe impuls. Zoek jij een commerciële uitdaging, een baan in de techniek of een kantoorfunctie? Bekijk dan de openstaande vacatures!

over ons

Als marktleider proberen wij de beste mensen aan ons te binden. Een goed salaris draagt daar uiteraard aan bij, maar onze grootste troef is dat jij je bij ons kunt blijven ontwikkelen. Dus vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren en daarmee bij te dragen aan ons succes? 

Ervaringen

Wil jij weten wat je kunt verwachten van een baan bij Jungheinrich? Niemand kan je dat beter vertellen dan onze eigen collega’s. Hieronder laten wij hen aan het woord en delen zij hun verwachtingen en ervaringen met je. Smaken deze verhalen naar meer? Je bent van harte welkom om te solliciteren! 

Vooruit denken

Als makers van interne logistiek zetten wij onze innovatiekracht in om onze producten, diensten en processen nog beter en efficiënter te maken. Dat doen wij met visie, vakmanschap en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Vanuit ons langetermijnperspectief denken wij altijd vooruit. 

over ons

Bij Jungheinrich staan we iedere dag klaar om onze klanten nóg beter te bedienen met passende oplossingen en een uitmuntende service. In Nederland hebben we ons portfolio georganiseerd in zeven businessthema’s. Wil jij weten waar jij op jouw plek zou zijn bij ons? Bekijk dan ons businessmodel. 

Heeft u nog vragen?