Hoogbouwstelling

Type MPB / type MPE

De stellingreus

Beweeg de muis over de afbeelding om te vergroten

Vraag hier een adviesgesprek aan

Kenmerken

 • Zeer goede ruimtebenutting
 • Kleine gangpadbreedtes
 • Hoge omslagprestaties
 • Stapsgewijs uit te breiden tot en met volledige automatisering

Systemen voor smalle gangen zijn de reuzen onder de palletstellingen. Ze bieden alle prestatiekenmerken van een palletstelling in hoogtes boven de 10 m en staan vrij in de hal. Kenmerkend zijn het geringe oppervlak dat nodig is voor de werkgangen en de extreem hoge hefhoogtes. In het bijzonder als het beschikbare oppervlak beperkt is en bovendien een hoge omslagcapaciteit nodig is, worden speciale systemen voor smalle gangen ingezet in plaats van stellingsystemen.

De voordelen op een rij

 • Toepassing
 • Bediening

Voordelen uitvouwen

Toepassing

Smallegangstellingen zijn geschikt voor grote hoeveelheden losse, hoofdzakelijk gepalleteerde artikelen. Tegenover de blokstapeling bieden smallegangstellingen de voordelen van een drukvrije opslag en de directe toegang tot alle pallets in combinatie met geringe werkgangbreedtes. Het stellingliggers kunnen eenvoudig worden versteld, zodat u uw magazijnoppervlak optimaal kunt benutten. Ook een opslag op dubbele diepte kan worden gerealiseerd.

Bediening

De stellingen worden gevuld met rail- of inductief geleide smallegangtrucks of bedieningssystemen voor stellingen. De gangbreedte kan daardoor worden gereduceerd tot 1400 mm.

Vraag hier een adviesgesprek aan

Hoogbouwstelling

Hoogbouwstellingen worden doorgaans ingezet voor een zeer goede ruimtebesparing. Ze worden ook wel de reuzen onder de stellingen genoemd omdat ze in hoogtes van boven de 10 meter worden geleverd. Door deze hoogtes, kunnen de gangpadbreedtes smal worden gehouden en wordt de ruimte optimaal benut. Deze hoogbouwstellingen bieden uiteindelijk ook de mogelijkheid om over te gaan tot een volledig automatisch magazijn.

Deskundig advies bij aanschaf van uw hoogbouwstelling

Hoogbouwstellingen zijn geschikt voor grote hoeveelheden losse, hoofdzakelijk gepalleteerde artikelen. Ruimte besparen scheelt veel geld, wij kunnen u laten zien hoe wij dit aan zouden pakken en wat het daadwerkelijke rendement voor uw bedrijf is om een hoogbouwstelling te plaatsen.

Waarom hoogbouwstellingen van Jungheinrich

Jungheinrich heeft een heel team klaar staan die zich dagelijks bezig houden met het inrichten van magazijnen. We zijn gespecialiseerd om voor u de juiste type stelling aan te meten. Wilt u weten of een hoogbouwstelling interessant is, neem vrijblijvend contact op.

Terug naar magazijnstellingen

Vraag hier een adviesgesprek aan

Anderen bekeken ook:
 • Silo-palletstelling

  Silo-palletstellingen zijn stellingconstructies, waaraan het dak en de wanden direct worden bevestigd. De magazijnen worden volledig automatisch geregeld en bereiken hoogtes tot wel 40 meter.

  Meer informatie


  Doorrolstellingen

  Doorrolstelling werken volgens de fifo-methode voor kleingoed. Rollenbanen zorgen ervoor, dat de gestapelde goederen vanzelf doorschuiven naar de plaats waar ze worden ontnomen.

  Meer informatie


 • Inrij- en doorrijstelling

  Bij inrij- en doorrijstellingen worden meerdere laadeenheden achter elkaar in de stellingdieptes opgeslagen op twee doorlopende liggers.

  Meer informatie


  Pushback stelling

  Deze inschuifstellingen bestaan uit in een rij met elkaar verbonden stellingstaanders. Pushback stellingen zorgen voor de beste ruimtebenutting door de Lifo-methode (Last-in-First-out).

  Meer informatie


Een deskundig antwoord op uw vragen
Profishop aanbiedingen
 • Compleet pakket
  Legbordstelling met 3 velden
  Legbordstelling met 3 velden

  Veldlast 250kg. Afmetingen 2.000x3.000x400.

  € 351,- Naar de webshop

 • Meer mobiliteit
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast

  Commissioneren in het magazijn en op de productievloer.

  vanaf € 142,- Naar de webshop

 • Top kwaliteit
  Palletstelling type MPB - 4 velden
  Palletstelling type MPB - 4 velden

  Stellinghoogte 3.000 mm of 4.500 mm.

  vanaf € 949,- Naar de webshop

 • Langgoedopslag
  Langarmstelling - eenzijdig
  Langarmstelling - eenzijdig

  4 Standaards met een draagvermogen van 220 kg per arm

  € 779,- Naar de webshop