Doorrolstelling

Doorrolstelling voor pallets

Beste ruimtebenutting voor Fifo-methode

Beweeg de muis over de afbeelding om te vergroten

Vraag hier een adviesgesprek aan

Kenmerken

 • Optimale ruimtebenutting door dynamische blokstapeling
 • Interne transportwegen worden verkort
 • Scheiding van vullen en uitnemen
 • Houdbaarheidsdata, charges en productseries worden optimaal bewaakt

Doorrolstelling werken volgens de fifo-methode voor kleingoed en voor verpakkingen van alle afmetingen. Rollenbanen zorgen ervoor, dat de gestapelde goederen vanzelf doorschuiven naar de plaats waar ze worden ontnomen. Dit strikt aanhouden van de volgorde garandeert dat in het doorrolmagazijn niets oud wordt. Deze uitgesproken compacte vorm van voorraadopslag zorgt voor extreem korten wegen bij het verzamelen van orders. Een duidelijke indeling levert bovendien een bijdrage aan het voorkomen van fouten.

De voordelen op een rij

 • Toepassing
 • Bediening

Voordelen uitvouwen

Toepassing

Doorrolstellingen zijn vooral geschikt wanneer grote hoeveelheden van hetzelfde artikel worden opgeslagen. De fifo-methode zorgt ervoor, dat de waren niet oud worden.

Bediening

Opslag vindt uitsluitend plaats in lengterichting door vorkheftrucks of heftrucks met wielondersteuning. Door de neiging van de rollenbanen glijden de pallets dan vanzelf naar het afgifte- of afnamepunt. Invoertrechters zorgen ervoor dat de pallets in het midden blijven liggen. Tijdens het transport controleren remrollen de snelheid en houden deze constant. In combinatie met de scheidingseenheid zorgen ze ervoor dat de eerste pallet van de overige opgeslagen goederen gescheiden en aan de vastzethoek gestopt wordt. De scheidingseenheid wordt pas ontgrendeld als de eerste pallet volledig uit het kanaal is verwijderd.

Vraag hier een adviesgesprek aan

Doorrolstelling

Doorrolstellingen zijn vooral geschikt wanneer grote hoeveelheden van hetzelfde artikel worden opgeslagen. De fifo-methode (First-In First-Out) zorgt ervoor, dat goederen niet oud worden, aangezien de gestapelde artikelen vanzelf doorschuiven middels de rollenbanen.

Deskundig advies bij aanschaf van uw doorrolstelling

Is dit voor u de meest optimale vorm van ruimtebesparing? De dynamische blokstapeling zorgt voor optimale ruimtebenutting, waardoor interne transportwegen worden verkort. Maar of dit de meeste optimale ruimtebenutting voor uw ruimte is, zullen we samen afstemmen. Wij staan u graag bij om deskundig advies te geen over de aanschaf van dit systeem.

Waarom doorrolstellingen van Jungheinrich

Deze uitgesproken compacte vorm van voorraadopslag zorgt voor extreem korten wegen bij het verzamelen van orders. Een duidelijke indeling levert bovendien een bijdrage aan het voorkomen van fouten. Wilt u hier meer over weten, neem contact met ons op!

Terug naar magazijnstellingen

Vraag hier een adviesgesprek aan

Anderen bekeken ook:
 • Vakstelling

  Vakstellingen, ook wel éénplaats palletstellingen genoemd, zorgen voor optimale ruimtebenutting speciaal voor gaasboxen. Middels deze stelling heeft u direct toegang tot alle artikelen in uw stelling.

  Meer informatie


  Palletstelling

  Middels deze stelling heeft u gemakkelijk toegang tot al uw artikelen en is zeer geschikt voor grote hoeveelheden losse, op pallets geplaatste artikelen.

  Meer informatie


 • Inrij- en doorrijstelling

  Bij inrij- en doorrijstellingen worden meerdere laadeenheden achter elkaar in de stellingdieptes opgeslagen op twee doorlopende liggers.

  Meer informatie


  Verrijdbare stellingen

  Verrijdbare Jungheinrich-stellingsystemen bestaan uit op verrijdbare onderstellen gemonteerde vak- en palletstellingen of draagarmstellingen.

  Meer informatie


Een deskundig antwoord op uw vragen
Profishop aanbiedingen
 • Compleet pakket
  Legbordstelling met 3 velden
  Legbordstelling met 3 velden

  Veldlast 250kg. Afmetingen 2.000x3.000x400.

  € 351,- Naar de webshop

 • Meer mobiliteit
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast

  Commissioneren in het magazijn en op de productievloer.

  vanaf € 142,- Naar de webshop

 • Top kwaliteit
  Palletstelling type MPB - 4 velden
  Palletstelling type MPB - 4 velden

  Stellinghoogte 3.000 mm of 4.500 mm.

  vanaf € 949,- Naar de webshop

 • Langgoedopslag
  Langarmstelling - eenzijdig
  Langarmstelling - eenzijdig

  4 Standaards met een draagvermogen van 220 kg per arm

  € 779,- Naar de webshop