Diepstapelstelling

Compact opslaan en optimale ruimtebenutting

Beweeg de muis over de afbeelding om te vergroten

Vraag een adviesgesprek aan.

Kenmerken

 • Zeer goede benutting van het oppervlak en de ruimte
 • Ladingvriendelijke handling
 • Lifo (last in-first out) en fifo (first in-first out) met beide varianten realiseerbaar
 • Zeer hoge omslagcapaciteit
 • Twee transportvarianten voor verschillende toepassingen
 • Verschillende pallettypen kunnen in dezelfde stellingen worden gebruikt

Zelfstandig in de palletgangen rijdende carriers vormen de kern van het Jungheinrich-concept voor compacte shuttle-opslagsystemen: de totaaloplossing bestaande uit de modules diepstapelstelling, dragend voertuig en carriers (In Pallet Carrier of Under Pallet Carrier).
Zo breidt u het capaciteitsspectrum van de klassieke compacte opslagsystemen verder uit: de plaatsbesparing door het wegvallen van werkgangen. Bovendien realiseert u optimalisatiepotentieel met het oog op de vulgraad, omslag, artikeldiversiteit, ruimtebenutting en ladingsvriendelijkheid.

De voordelen op een rij

 • Toepassing
 • Bediening Under Pallet Carrier (UPC)
 • Bediening In Pallet Carrier (UPC)

Voordelen uitvouwen

Toepassing

De beproefde Jungheinrich-palletstellingen vormen hier de basis. Afhankelijk van het carriertype (IPC of UPC) worden staanders en liggers toegewezen aan kanalen. Ieder kanaal is voorzien van speciaal aangepaste geleiderails, die op ieder moment garanderen dat de carriers veilig worden getransporteerd. De bijzondere voordelen van de shuttle-opslagsystemen van Jungheinrich: ze kunnen worden geleverd voor het rijden onder de pallet (Under Pallet Carrier, UPC) als voor het inrijden in de pallet (In Pallet Carrier, IPC). En dat bovendien in veel aan de individuele toepassing aanpasbare varianten.

Bediening In Pallet Carrier (UPC)

De IPC rijdt met zijn vorken in de pallet. Voor het transport uit het stellingsysteem neemt de heftruck de carrier met pallet in plaats van de vorken op. Daarvoor wordt de carrier met een speciaal aangepaste verbinding aan de dragende heftruck gekoppeld.

Bediening Under Pallet Carrier (UPC)

De UPC rijdt onder de pallet en neemt deze met het platform op. Als de UPC met een dragende truck met FEM-vorken wordt gebruikt kan de carrier zich ’vrij’ in het kanaal bewegen. Voor het overzetten naar een ander kanaal neemt de heftruck de carrier met zijn vorken op.

Vraag meer informatie aan.

Diepstapelstelling

De beproefde Jungheinrich-palletstellingen vormen de basis van deze shuttlestellingen. Afhankelijk van het carriertype (IPC of UPC) worden staanders en liggers toegewezen aan kanalen. Ieder kanaal is voorzien van speciaal aangepaste geleiderails, die op ieder moment garanderen dat de carriers veilig worden getransporteerd.

Deskundig advies bij aanschaf van uw diepstapelstelling

De IPC (IN Pallet Carrier) rijdt met zijn vorken in de pallet. Voor het transport uit het stellingsysteem neemt de heftruck de carrier met pallet in plaats van de vorken op. Daarvoor wordt de carrier met een speciaal aangepaste verbinding aan de dragende heftruck gekoppeld. De UPC (Under Pallet Carrier) rijdt onder de pallet en neemt deze met het platform op. Onze adviseurs leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

Waarom diepstapelstellingen van Jungheinrich

Zelfstandig in de palletgangen rijdende carriers vormen de kern van het Jungheinrich-concept voor compacte shuttle-opslagsystemen: de totaaloplossing bestaande uit de modules diepstapelstelling, dragend voertuig en carriers (In Pallet Carrier of Under Pallet Carrier).

Terug naar magazijnstellingen

Vraag een adviesgesprek aan.

Anderen bekeken ook:
 • Verrijdbare stellingen

  Verrijdbare Jungheinrich-stellingsystemen bestaan uit op verrijdbare onderstellen gemonteerde vak- en palletstellingen of draagarmstellingen.

  Meer informatie


  Vakstelling

  Vakstellingen, ook wel éénplaats palletstellingen genoemd, zorgen voor optimale ruimtebenutting speciaal voor gaasboxen. Middels deze stelling heeft u direct toegang tot alle artikelen in uw stelling.

  Meer informatie


 • Pushback stelling

  Deze inschuifstellingen bestaan uit in een rij met elkaar verbonden stellingstaanders. Pushback stellingen zorgen voor de beste ruimtebenutting door de Lifo-methode (Last-in-First-out).

  Meer informatie


  Shuttle-diepstapelstelling

  Zelfstandig in de palletgangen rijdende carriers vormen de kern van het Jungheinrich-concept voor compacte shuttle-opslagsystemen.

  Meer informatie


Een deskundig antwoord op uw vragen
Profishop aanbiedingen
 • Compleet pakket
  Legbordstelling met 3 velden
  Legbordstelling met 3 velden

  Veldlast 250kg. Afmetingen 2.000x3.000x400.

  € 351,- Naar de webshop

 • Meer mobiliteit
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast

  Commissioneren in het magazijn en op de productievloer.

  vanaf € 142,- Naar de webshop

 • Top kwaliteit
  Palletstelling type MPB - 4 velden
  Palletstelling type MPB - 4 velden

  Stellinghoogte 3.000 mm of 4.500 mm.

  vanaf € 949,- Naar de webshop

 • Langgoedopslag
  Langarmstelling - eenzijdig
  Langarmstelling - eenzijdig

  4 Standaards met een draagvermogen van 220 kg per arm

  € 779,- Naar de webshop