Magazijnstellingen van Jungheinrich

Magazijnstellingen:

maximale ruimtebenutting

Benut uw ruimte maximaal en realiseer zelfs first in-first out. Met inrijstellingen is het allemaal eenvoudig mogelijk.

Magazijnstellingen

Palletstellingen >

Palletstellingen

De klassieker onder de éénplaats magazijnstellingen voor pallets. Deze magazijnstellingen geven u de zekerheid dat u zo efficiënt mogelijk uw ruimte indeelt met betrouwbare en kwalitatieve producten.

Silo stellingen >

Silo magazijnstellingen

Uw bouwgrond benut u maximaal met silo stellingen van Jungheinrich. De geautomatiseerde bedieningssystemen voor stellingen garanderen de bediening tot een hoogte van 40 meter.

Verrijdbare stellingen >

Verrijdbare stelling

Bespaar tot 90% ruimte met onze verrijdbare magazijnstellingen. Deze stellingen kunnen worden bediend door heftrucks met grote gangbreedte omdat slechts afzonderlijke gangen noodzakelijk zijn.

Doorrijstellingen >

Doorrijstellingen

Deze magazijnstellingen zijn ideaal voor opslag van partijgoederen. De inrijstelling voor de lifo-methode of de doorrijstellingen voor de fifo-methode.

Pushback stellingen >

Pushback stellingen

Deze magazijnstellingen zijn zeer geschikt voor de lifo-methode (last-in, first-out). Optimale artikelbewaking met deze pushback stellingen.

Hoogbouwstellingen >

Hoogbouwstellingen

Met deze stellingreus gebruikt u de oppervlakte van uw magazijn maximaal. Deze hoge magazijnstellingen bieden uiteindelijk ook de mogelijkheid om over te gaan tot een volledig automatisch magazijn.

Doorrolstellingen >

Doorrolstellingen

Onze doorrolstellingen zijn ideaal voor first-in, first out (FIFO). Deze uitgesproken compacte vorm van voorraadopslag zorgt voor extreem korte wegen bij het verzamelen van orders in uw magazijn.

Diepstapelstellingen >

Diepstapelstellingen

Ideaal voor het opslaan van verschillende pallettypen. De totaaloplossing bestaat uit de modules diepstapelstelling, dragend voertuig en carriers (IPC of UPC).

Stellingen voor kleingoed >

Kleingoed opslag

Ieder artikel eenvoudig in uw magazijn vinden en snel pakken. Dit kunt u bereiken met vele bouwelementen en accessoires.

Magazijnstellingen: langgoed >

Jungheinrich magazjinstellingen: Voorbeeld draagarmstellingen

De veilige oplossing voor lange goederen. Snel aan te passen aan veranderende lengtes en hoogtes.

Entresol / magazijnstellingen >

Entresol voor magazijnstellingen

Realiseer extra opslagruimte in uw magazijn zonder uw gebouw te wijzigen: benut de hoogte optimaal.

Magazijnstellingen zijn veel meer dan alleen staal en ijzer. Een allesomvattend magazijnbeheer waarin magazijnstellingen en de intern transportmiddelen een samenwerkend systeem vormen. Van het opslaan van pallets, kisten, magazijnbakken en dozen tot aan lange goederen biedt Jungheinrich u een omvangrijk aanbod aan magazijnstelling- en opslagsystemen, verdiepingsconstructie en zelfdragende magazijn, de silo's. Met onze op uw behoeften toegesneden stellingsystemen organiseren, dimensioneren en optimaliseren wij de efficiëntie van uw volledige materiaalstroom.

Welke magazijnstellingen zijn geschikt voor uw magazijn?

Voor welke magazijnstellingen u het beste kunt kiezen is o.a. afhankelijk van volgende factoren: De constructie van het magazijn; aard, gewicht en volume van de goederen; aantal goederen; uitbreidingsgeschiktheid van het magazijn; aard van opslag; vereiste toegangstijd & de omslagfrequentie. Bestaat er verder de wens om te automatiseren? In welke mate?

Deskundig advies over magazijnstellingen

Wij geven u graag deskundig advies voor het efficiënt inrichten of herinrichten van uw magazijn en welke magazijnstellingen en intern transportmiddelen het beste bij uw onderneming en magazijn passen.

Magazijnstellingen kunnen de sleutel tot succes zijn wanneer een optimale omslagcapaciteit gewenst is. Jungheinrich kan u deze sleutel geven. Met onze op uw behoeften toegesneden stellingsystemen organiseren, dimensioneren en optimaliseren wij de efficiëntie van uw volledige materiaalstroom.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Een deskundig antwoord op uw vragen
Profishop aanbiedingen
 • Compleet pakket
  Legbordstelling met 3 velden
  Legbordstelling met 3 velden

  Veldlast 250kg. Afmetingen 2.000x3.000x400.

  € 351,- Naar de webshop

 • Meer mobiliteit
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast
  Stelling met wielen - per niveau 100 kg veldlast

  Commissioneren in het magazijn en op de productievloer.

  vanaf € 142,- Naar de webshop

 • Top kwaliteit
  Palletstelling type MPB - 4 velden
  Palletstelling type MPB - 4 velden

  Stellinghoogte 3.000 mm of 4.500 mm.

  vanaf € 949,- Naar de webshop

 • Langgoedopslag
  Langarmstelling - eenzijdig
  Langarmstelling - eenzijdig

  4 Standaards met een draagvermogen van 220 kg per arm

  € 779,- Naar de webshop